Соц активність Gelius

Підтримка дітей у боротьбі з раком

Ми продовжуємо підтримувати підопічних БФ "Запорука", які перебувають у дитячому відділенні Інституту раку та проживають у центрі "Дача".

Лікування раку - дуже важкий для будь-якої людини період, що вже говорити про дітей. І дуже важливо не падати духом, не втрачати мотивації та залишатися в хорошому настрої. Оскільки позитивне налаштування якісно впливає на перебіг лікування та сприяє подоланню хвороби.

Саме тому ми вже місяць наповнюємо подарунками від українського бренду Gelius Бокс Хоробрості, який знаходиться в маніпуляційному кабінеті Інституту раку, щоб кожна дитина, яка пройшла через не дуже приємні чи болючі процедури, могла вибрати винагороду, яка хоч трохи порадує її.

Крім того, ми віримо, що здійснення дитячих мрій також підтримує їх у процесі лікування. Тому п'ятнадцятирічна Віка, яка тимчасово перебуває в центрі "Дача", доки триває її лікування, отримала можливість не залишати своє хобі - майстер-класи з візажу на її сторінці в Інстаграм. Ми подарували їй блогер-бокс: набір зі штативом та освітленням для більш крутого контенту.

Життя не повинно зупинятися, доки діти проходять лікування. Бажаємо їм перемоги!

Підтримка дітей у боротьбі з раком
Підтримка дітей у боротьбі з раком