НовиниПодії

Звернення Олексія П'ятниці, засновника українського бренду Gelius

Дорогі друзі та співвітчизники!

Звертаюся до вас у цей тяжкий час, який так сильно зачепив кожного українця!

Мене звуть Олексій П'ятниця, я засновник компанії Mobiking та українського бренду Gelius.

Наша компанія вже 15 років займається дистриб'юцією мобільних аксесуарів та смарт гаджетів, створенням та розробкою цікавих споживчих продуктів в Україні, створенням цікавих ідей від українського бренду Gelius.

За ці роки плідної та насиченої роботи ми пишаємося співпрацею з понад 1000 партнерами по всій Україні, реалізацією понад 1 мільйона одиниць продукції за 2021 рік. І найголовніше – це наша команда фахівців.

Вперше на етапі економічного розвитку, за всю історію 30-річчя Незалежності нашої держави, ми зіткнулися із найстрашнішою війною 21 століття, в якій ворог хоче зруйнувати наші міста, будинки, інфраструктуру, де гинуть мирні жителі та діти, де страждають мільйони невинних людей. Нашу націю хочуть позбавити волі, можливостей та важливих цінностей людського життя.

Звернення Олексія П'ятниці, засновника українського бренду Gelius

Завдяки мужності наших Військових, нашого Президента, об'єднанню всієї Нації та Підтримці з усього світу, Україна змогла протистояти окупантам агресора! Україна змогла проявити силу та мужність, завдяки кожному українцю, захищаючи кожен шматочок Української Землі! Але це має дуже дорогу ціну – розбиті життя людей та руйнування цілих міст. Війна не закінчиться, доки весь цивілізований світ перебуває під загрозою масштабного конфлікту на світовому рівні!

Наша компанія допомагає військовим, волонтерам та всім мирним жителям. Ми віримо всім серцем, що Перемога України вже близька! Ми обов'язково відбудуємо нашу країну та інфраструктуру наших міст!

Наша компанія змогла підтримати кожного співробітника та відновити роботу китайського офісу. Ми будемо раді новим партнерським відносинам на основі сформованих цінностей нашої команди – надійності, користі суспільству, чесності, відкритості, сміливості, розвитку інновацій майбутнього для України та створення чудових можливостей! І ми твердо переконані – на нас чекає новий етап розвитку!

Україна понад усе! Разом до Перемоги!