Статті

Бездротові TWS навушники Gelius Pro Capsule 4

Меню

Бездротові навушники славляться незаперечною та очевидною перевагою – зручністю використання. Відсутність проводів, яка доставляла користувачам безліч проблем при розплутуванні і забирала багато часу вже давно у минулому.

Бренд Gelius продовжує дивувати користувачів якістю бездротових аксесуарів за вигідними цінами для кожного. Гарнітура Gelius Pro Capsule 4 - це компактний та стильний пристрій, що надає приємний, чистий звук улюбленої музики. Сучасні TWS навушники мають приємну легкість і привабливий класичний стиль.

Кейс із технологією бездротової зарядки

Дана модель бездротових TWS навушників представлена ​​із зарядним футляром, особливість якого полягає у наявності бездротової технології Qi. Це означає, що бездротовий аксесуар може бути заряджений лише за півтори години.

Рівня живлення TWS гарнітури буде достатньо для відтворення улюблених музичних композицій на час від п'яти до шести годин.

Приємне керування

Представлена ​​модель Bluetooth навушників має витончений, класичний зовнішній вигляд, що обумовлено відсутністю зайвих кнопок на гаджеті. Управління TWS аксесуаром дуже приємне, зручне та просте, завдяки вбудованим сенсорним датчикам. Така система дозволяє одним дотиком активувати відтворення треків та перемикати їх, контролювати рівень гучності, відповідати на вхідний дзвінок.

Бездротові TWS навушники Gelius Pro Capsule 4

Синхронізація та підключення

Бездротовий аксесуар Capsule 4 від Gelius має одну з останніх версій Bluetooth – 5.1. Це забезпечує коректну та швидку синхронізацію зі смартфоном. Після першого успішного підключення пристроїв навушники швидко підключатимуться до телефону, як тільки виявиться вилучені із зарядного кейсу (за умови, що на мобільному телефоні буде включено блютуз).

Така швидкість підключення дозволить насолоджуватися аксесуарами на постійній основі.

Чистий звук для телефонних розмов

Представлені навушники TWS Capsul 4 розраховані на оптимізацію звуку, виходячи з форми вушного каналу і положення аксесуара всередині. Така можливість заглушає зовнішній шум передачі чистого звуку в режимі телефонної розмови. Крім того, дана модель має підтримку таких важливих функцій, як помічник і Siri.

Де придбати Gelius Pro Capsule 4 в Україні?

Оформити замовлення на Capsule 4 у чорному або білому кольорі можна прямо в інтернет-магазині Gelius онлайн з гарантією якості – 12 місяців. Для консультації фахівця можна зателефонувати за телефонами, вказаними на офіційному сайті бренду.

Також у нас можна купити інші моделі бездротових TWS навушників, колонки, смарт годинник, повербанки та інші девайси.

Відправлення підтверджених замовлень діє через Нову пошту по всіх регіонах країни (Львів, Запоріжжя, Київ, Дніпро, Харків, Одеса тощо) до трьох днів.