Статті

Геймерська новинка – бездротовий джойстик для телефону Gelius Pro Conqueror

Меню

Комп'ютерні ігри нині не є просто розвагою. Індустрія геймінгу вже багато років є величезною та цілком виправдано може змагатися зі світом кінематографа. Сьогодні поняття кіберспорту не викликає подиву у сучасних людей і є офіційним видом спорту. По всьому світу часто проводяться масштабні турніри, глядачів яких може бути за кількістю стільки ж, як і на трибунах стадіону.

Інноваційність та передові розробки

Все починалося з того часу, коли комп'ютерні ігри були розроблені для приставок та комп'ютерів. Зараз виробники смартфонів створюють чудові моделі телефонів, а також планшетів, що дозволяють розвивати світ мобільних ігор у дуже активному режимі.

Враховуючи той фактор, що більшість ігор розроблено для смартфонів сучасного покоління, виробники знайшли чудову ідею для їхнього проходження. Для тих, хто любить грати або відпочивати за таким заняттям, можна сміливо говорити, що зручніше гратиметься на джойстику або геймпаді.

Чудовим помічником для користувачів стане Gelius Pro Conqueror GP-BTG-011 Black. Пристрій дозволяє припинити купувати додаткові девайси для проходження улюблених ігор. Можна зі спокійною душею забути про різні платформи, про питання сумісності та інші незручності.

Що являє собою геймпад?

Джойстик для мобільного телефону представлений у вигляді геймпада, основне завдання якого – розширювати функціонал основних та додаткових можливостей смартфона у режимі ігор. Геймпад дозволяє цілком і з комфортом занурюватися в гру завдяки зручним клавішам. Джойстики для мобільних ігор стають справді більш цікавими та захоплюючими.

Не дивно, що шанувальники жанру FPS (First Person Shooter) високо оцінили геймпад для ігор на смартфоні, адже в таких іграх короткі секунди та реакція можуть переламати результати всієї битви.

Бездротовий геймпад від українського бренду продуманий та виконаний спеціально для користувачів, які проводять в ігровому світі чимало часу.

Геймерська новинка – бездротовий джойстик для телефону Gelius Pro Conqueror

Матеріал девайсу для ігор

Пристрій розроблений із пластику ABS високої якості з текстурним покриттям, не має властивості ковзати в руках гравця при інтенсивному використанні. Девайс має легку вагу та відмінний зачіп. Джойстик максимально зручно розташовується у руках.

Можливості геймпаду

Пристрій сумісний з операційними системами iOS (від 11.0) та Android (від 6.0), підходить під розміри сучасних телефонів – від 135 до 250 мм, що дозволяє використовувати навіть планшети. Також девайс може розтягуватись у сторони для оптимальної ширини смартфона.

Примітка: Джойстик має можливість керувати однією рукою, яка підходить для айфонів.

Підключається ігровий гаджет до контролера через підключення через Bluetooth.

Геймпад від українського бренду має вбудований звуковий модуль, який передбачений у комплектації до пристрою (Jack 3.5 мм, для користувачів iPhone – необхідний перехідник).

Джойстик має вбудовану акумуляторну батарею на 380 мАг, що дозволяє грати протягом більше 15 годин без необхідності заряджатися постійно. Для повного заряду геймпада достатньо лише 2 години.

Де можна придбати геймпад в Україні?

Джойстики для смартфонів, а також повербанки, бездротові навушники, зарядні пристрої, захисне скло та чохли можна придбати в нашому інтернет-магазині. Замовлення оформляється онлайн через кошик або за вказаними номерами на сайті офіційного бренду Gelius.

Ми працюємо з Новою поштою по всіх містах та областях України (Київ, Запоріжжя, Дніпро, Львів, Одеса, Харків тощо). Доставка здійснюється від 1 до 3 днів.