Статті

Бездротовий Power Bank Gelius Pro Velcro

Меню

Перші мобільні телефони за максимальної завантаженості могли функціонувати кілька тижнів без підзарядки. З розвитком технологій вже нікого не здивувати можливостями смартфона. Флагманські пристрої мають величезну масу переваг та позитивних якостей. Єдиними проблемами поки що залишаються - витрати енергії на працездатність сучасних телефонів.

Це пов'язано з великою кількістю встановлених мобільних додатків, вимогливим дисплеєм, а також різних програм у фоновому режимі.

Практично кожен користувач контролює рівень заряду акумулятора протягом дня, оскільки мобільний зв'язок нам необхідний для роботи, спілкування та вирішення повсякденних завдань.

Саме для вирішення проблеми розряджених смартфонів виробниками були винайдені такі чудові портативні аксесуари, як повербанки. Зовнішні акумулятори – одні з найкорисніших пристроїв в арсеналі кожного власника смартфона.

Бездротовий повербанк для максимальної зручності

Повербанки на сьогоднішній день радують користувачів своїми можливостями: швидка зарядка, бездротовий тип живлення гаджетів, висока ємність. Бездротові пристрої значно спрощують життя для багатьох людей. На сьогоднішній день у багатьох магазинах та торгових центрах можна знайти цікаві гаджети з бездротовою зарядкою.

Така функція дозволяє легко розміщувати мобільний телефон на платформі ПЗУ без кабелів і проводів. Пристрій може використовуватися на робочому столі, в машині або на тумбі.

Бездротовий Power Bank Gelius Pro Velcro

Бездротовий Power Bank Gelius Pro Velcro

Дана модель Power Bank підтримує кілька протоколів швидкої підзарядки, має привабливий дизайн та багаторівневий захист. Зовнішній акумулятор може стати для його власника вельми корисним помічником, особливо в тих випадках, коли потрібно зарядити кілька девайсів відразу.

Додаткова зовнішня батарея розрахована на сумісність із усіма сучасними смартфонами, що підтримують технологію бездротового живлення.

Бездротовий режим має потужність - 10 Ватт для високої швидкості заряджання наручних смарт аксесуарів, TWS навушників, планшета або смартфона.

Velcro GP-PBW1120 від Gelius - це портативний електронний пристрій з підвищеною надійністю та гарантією безпечної підзарядки для цифрових девайсів. Power Bank зручний у використанні і має продумані системи захисту від перенапруг, стрибків, а також короткого замикання.

Ключові особливості гаджета:

  • Тип АКБ – Li-polymer.
  • Підтримка Qi.
  • Функції QC та PD.
  • Безпека та надійність.
  • Прекрасно підходить для різних смарт гаджетів.

Де купити недорого повербанк із підтримкою Qi в Україні?

Повербанки, зарядні мережні пристрої, автомобільні зарядки та інші мобільні аксесуари можна придбати онлайн в інтернет-магазині Gelius. Оформити замовлення можна також через менеджерів за вказаними телефонам кол-центру на сторінці бренду.

Відправлення дійсне до трьох днів з дня оформлення замовлення Новою поштою в будь-який регіон України (Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Львів та ін.).