НовиниПодії

Бренд Gelius отримав відзнаку переможця в Національному конкурсі "Благодійна Україна 2022".

Український бренд смарт гаджетів та мобільних аксесуарів Gelius розпочав шлях свого розвитку у 2018 році. Ключовою місією бренду Gelius завжди були — радість, задоволення потреб і користь для людей. Першочергова мета команди досі полягає в якісному обслуговуванні всіх покупців із підтримкою на всіх етапах.

Окрім надання якісних продуктів та сервісного обслуговування, бренд Gelius є активним учасником у різноманітних благодійних акціях та проєктах. Щомісяця ми разом підбиваємо підсумки всіх добрих справ, які вдалося здійснити для допомоги та порятунку життів багатьох дорослих людей та дітей. Усі результати ми регулярно публікуємо на нашому сайті та у соціальних мережах.

8 червня 2023 року відбулася церемонія Національного конкурсу "Благодійна Україна – 2022" – "Благодійність на захисті України". У цьому конкурсі було зареєстровано 1463 заявки різних підприємців та бізнес-компаній, включаючи заявку Gelius.

І ми нескінченно раді тому, що наш бренд посів 2 місце у номінації: "Благодійність середнього та малого бізнесу"!

Серед 1463 заявок на конкурс цього року було визначено переможців у 26 номінаціях! Серед учасників конкурсу були – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації, спільноти, фізичні особи, дитячі та молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об'єднання громадян України та світу.

На сьогоднішній день усі українці та українки переживають серйозні виклики у всіх сферах нашого життя. Наша стійкість та згуртованість – це запорука нашої Перемоги та майбутнього для кожного. Майже кожен проєкт, зареєстрований на конкурсі, безпосередньо пов'язаний саме із людьми - з тими, хто нас захищає, а також з тими, кого захищають наші Герої.

Ми вдячні за таку чудову нагоду стати ще кращими та зробити ще більше для всіх тих, кому потрібна допомога та підтримка! Ми вдячні всім нашим партнерам за співпрацю та чудові ідеї! І ми готові рости далі разом із вами, дорогі читачі, і твердо йти до Перемоги!