Соц активність Gelius

Благодійний збір коштів для допомоги центру "Дача"

"Дача" - це унікальний центр, створений для тимчасового проживання маленьких пацієнтів, які проходять лікування в Інституті раку. Більшість сімей, що приїжджають в інститут, стикаються не тільки з потребою у величезних сумах на лікування дитини, але й з відсутністю місця для реабілітації та проживання між курсами хіміотерапії.

Саме Центр "Дача" підтримує сім'ї з усієї України. Особливістю центру є - можливість проживання дітей разом з їхніми родинами безкоштовно - поки триває лікування і проходить процес одужання.

В окремих випадках таке проживання триває по 2-3 роки.

Центр існує тільки завдяки фінансовій підтримці бізнес-компаній, волонтерів та звичайних людей, які жертвують свої кошти на проєкт. На жаль, вартість комунальних платежів постійно зростає та витрат на утримання проєкту стає більше.

Тому бренд Gelius запускає благодійний збір коштів до кінця листопада для допомоги центру "Дача". Наша мета - зібрати 50 000 гривень.

Благодійний збір коштів для допомоги центру

Як можна допомогти дітям і прийняти участь у зборі коштів?

Потрібно підписатись на YouTube канал Gelius та Благодійний Фонд "Запорука"

Кожна підписка у листопаді буде конвертована в +10 гривень до збору коштів.

Зараз на "Дачі" проживають батьки і 5 дітей: Міша, Юліана, Толя, Слава та Машенька (найменша "дачниця", їй всього 1,5 роки).

Кожній дитині дуже цінна і важлива наша з вами підтримка саме зараз!

Залишайте ваші добрі побажання під нашим відео на ютубі. Ми зробимо відео для дітей з усіма побажаннями. Вони теж слідкують за збором коштів і читають коментарі. Для кожної дитини дуже важлива моральна підтримка, віра в їхнє одужання і добрі побажання, які дуже надихають і надають сил.