Статті

Що можна купити для iPhone X

Меню

Техніка Apple має низку прихильників своєї продукції та бренду. З кожним роком кількість шанувальників якості стрімко зростає та набирає обертів. Для більшості користувачів яблучні гаджети є не тільки надійними високотехнологічними девайсами, а й показником статусу.

Для всіх вже давно звичне те, що власники айфонів прагнуть придбати якісні та стильні аксесуари з метою продовжити час роботи та зовнішній вигляд пристроїв, зберігаючи їх у чудовому стані.

Захисне скло преміум якості від Gelius

Всі сучасні iPhone мають міцні та високоякісні дисплеї. Зрозуміло, якісні матеріали мають високу вартість, тому важливо забезпечити захист для смартфонів.

Для безпеки пристрою, на прикладі айфона 10, необхідний захист корпусу - у вигляді чохла, і екрана - у вигляді захисного скла.

Захисне скло: переваги

З переваг захисту дисплея можна навести безліч доказів, які були підтверджені багатьма користувачами серед яблучних шанувальників.

До ключових переваг захисного скла Gelius відносяться:

  • Ультратонкий типорозмір (або форм-фактор), що забезпечує збереження передачі відображення з дисплея без спотворень та заломлення світла.
  • Олеофобне покриття високої якості, яке не залишає відбитки пальців або розведення на склі.
  • Рівень міцності був перевірений рядом випробувань, після яких моделям захисного скла від українського бренду було присвоєно ступінь міцності в еквіваленті - 9H. Це надає інформацію, що скло стійке до механічних пошкоджень у вигляді подряпин, сколів та потертостей.
  • Покриття дисплея айфону є повним. Захисне скло має товщину - 3 міліметри, чого цілком вистачає для максимального захисту екрану.
  • Легка поклейка скла, яку можна здійснити навіть самостійно.
  • Клей розподіляється на всій поверхні скла.
  • Доглядати за склом дуже просто. Будь-які забруднення та плями з легкістю можна видалити простою серветкою з мікрофібри.

Різновид захисного скла Gelius

Раніше мобільні телефони мали лише один вид захисту і лише від подряпин – захисні плівки. На сьогоднішній день виробники такої продукції створюють виключно плоске, міцне скло, а також удосконалені варіанти формату 3D.

Такі моделі скла пройшли безліч тестів серед користувачів, які віддають перевагу захисту від ударів і надійності від серйозних пошкоджень сенсорного дисплея.

Захисне скло від Gelius - стало відмінним атрибутом для користувачів айфонів.

3D скло має вигнуті краї та ідентичне повторення округлених сторін екрану смартфона. Це і є ключова відмінність від скла стандартного формату.

Наприклад, скло формату 3D для iPhone Х – охоплює весь його дисплей, включаючи сенсор. Даний вид скла надає йому 3D-ефект, максимально захищаючи передню частину айфона.

В асортименті захисних аксесуарів від бренду Gelius також є пропозиції 4-5D формату. Крім того, можна підібрати глянцеві, матові моделі, а також конфіденційний захист для відображення інформації на екрані лише користувачеві iPhone.

Gelius Pro 3D для iPhone X/XS - це загартований захист для смартфона з технологією приватності та найвищим рівнем захисту екрана від пошкоджень. Функція конфіденційності здатна забезпечити користувачеві 100% даних, що відображаються лише за певним кутом - 90 градусів. Формат "антишпигун" відмінно підійде всім, хто хоче убезпечити особисту інформацію та не дозволити стежити за нею стороннім особам.

Також у склі Gelius є передбачений захист для зору від синіх палітр кольорів, що згубно впливає на очі.

Захисні чохли Gelius для iPhone X

Як і захисне скло для дисплея, так і чохли для корпусу пристрою - є важливими аксесуарами, що захищають пристрій від подряпин, ударів та механічних пошкоджень.

Основним завданням чохла є - максимальний захист айфона від зовнішніх впливів у повсякденному транспортуванні та використанні. Подряпини і дрібні сколи легко отримати в кишені або сумці. Для вирішення такої неприємної проблеми є рішення – захисні чохли.

Gelius Canvas для iPhone X – це оригінальний чохол з якісного силікону, що надає надійний захист смартфону. Модель приємна на дотик, не забруднюється і не вислизає з рук. Розміри чохла не перевищують параметри айфона, не роблячи його об'ємним та важким.

Захисний аксесуар досить щільно накладається на смартфон і не залишає жодних проміжків, що, в свою чергу, передбачає попадання пилу та бруду на корпус пристрою.

Де придбати захисні аксесуари для айфона в Україні?

Придбати захисне скло, чохли, зарядні пристрої, повербанки та акумулятори можна в інтернет магазині офіційного бренду. Оформлення замовлення може бути онлайн або по телефонному зв'язку з представниками контакт-центру. Відправка замовлень здійснюється по всіх містах України; Харків, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Дніпро тощо. Доставка відбувається від 1 до 3 днів через службу Нової пошти.