Акції та розіграші

ДАРИМО Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 за коментар

Здавалося б, що може бути цікавого у скакалці? Та й у принципі, скакалка – це ж найпростіша річ. Але навіть такий звичайний пристрій для спорту можна перетворити на щось цікавіше і значніше.

Про таку скакалку і буде йти мова: Smart Rope Kangaroo 2 – розумна скакалка від українського бренду смарт гаджетів та мобільних аксесуарів Gelius.

Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 – це спортивний портативний тренажер тренажер, який допоможе покращити фізичну форму та збільшити результативність на тренуваннях. Нова модель допоможе спалити калорій більше, ніж при заняттях зі звичайною скакалкою.

Всі потрібні фішки знаходяться на одній ручці: LED дисплей з різними параметрами, кнопка включення і роз'єм Micro USB. Всередині ручки встановлений акумулятор на 600 мАг, завдяки якому працює дисплей зі смарт функціями: заряду вистачить приблизно на 25 днів.

ДАРИМО Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 за коментар

Механізм кріплення троса передбачає його зручне регулювання. Максимальна довжина скакалки – 3 метри, підтягується трос легко та кріпиться надійно.

Якщо вам потрібна певна довжина по зросту - можете обрізати трос і поставити заглушку. Але обрізати його не так вже й легко? Це пов'язано з матеріалом дроту в оболонці ПВХ.

Порвати або пошкодити трос буде складно, він прослужить довго.

При включенні ручка скакалки вібрує, саме так скакалка ще й повідомляє, що встановлена кількість стрибків виконана.

На дисплеї відображається:

  • Кількість стрибків.
  • Спалені калорії.
  • Режим тренування.
  • Заряд батареї.
  • Підключення через Bluetooth.

Мобільний додаток SkipJoy, з яким Smart Rope Kangaroo 2 працює в парі через Bluetooth, - простий і зрозумілий. У ньому ви можете активувати один із запропонованих режимів - вільний стрибок, таймер або зворотний відлік. Також у програмі можна переглянути розширену статистику за вибраний період часу або відкрити один із рівнів тренувань. Це навіть нагадує гру і навіть мотивує, як, наприклад, у грі пройти складніший рівень для прокачування персонажа.

Через програму також можна синхронізувати дані з Fitbit та Google Health, приєднатися до таблиці лідерів та порівнювати свої досягнення з результатами інших користувачів. Додаток досить простий, зрозумілий і, що головне, не глючить.

Smart Rope Kangaroo 2 буде розіграно серед передплатників YouTube каналу бренду Gelius!

Умови розіграшу Smart Rope Kangaroo 2

Для участі у конкурсі необхідно виконати прості кроки:

  1. Підписатися на наш Instagram, Facebook та YouTube канал.
  2. Написати осмислений коментар під відео.

Коментарі, залишені до 00:01 ночі, 11 серпня 2021 року включно, розглядатимуться як активна участь у розіграші. Переможців буде відібрано рандомно та оголошено у наступному відео огляді! Бажаємо удачі кожному!

Підписуйтесь на YouTube канал бренду Gelius, залишайте коментарі, серед яких будуть обрані переможці вже за тиждень!