Соц активність Gelius

Підсумки добрих справ грудня

Новорічні та різдвяні свята приносять атмосферу сімейного затишку та тепла. В цей час кожен очікує на диво - велике та маленьке. А ми, у свою чергу, з радістю долучаємось до створення див для тих, хто зараз цього дуже потребує.

Цього разу, окрім підсумків благодійних проєктів грудня, ми вирішили розділити з вами емоції від тих, кого ми підтримали.

На початку місяця в рамках Щедрого Вівторка ми підтримали фонд “Keep life” та комп’ютерні ІТ курси “Smile to future” для 20 дітей.

Підсумки добрих справ грудня

Подарунки та дива бувають не лише від нас, а і для нас - у вересні ми надали фінансову допомогу для купівлі вартісного препарату “Кетруда” для Міші, який проходив лікування від раку у Києві. Відправляючи йому святковий подарунок, ми дізнались, що він нарешті одужав та поїхав у Запоріжжя до своїх рідних. Це велике та цінне відчуття причетності до порятунку життя дитини.

2020 рік навчив нас, як пристосовуватись до нових реалій та вигадувати нові формати для проведення зустрічей та активностей онлайн. Тому напередодні Дня Миколая ми провели онлайн майстер-клас із розпису пряників для 30 дітей, позбавлених батьківської опіки з «Міста щасливих дітей».

Підсумки добрих справ грудня

Символічно, що діти розписували пряники у формі будиночків. Ми щиро бажаємо кожній дитині люблячих батьків та щасливу родину!

Протягом грудня ми надіслали новорічні подарунки для 200 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Підсумки добрих справ грудня

Також розіслали подарунки для дітей, які досі проходять лікування в Інституті раку та у відділенні дитячої нейрохірургії Охматдиту.

Ми вдячні всім благодійним організаціям та фондам, які підтримують дітей та їх сім’ї у складні моменти життя.

Серед них благодійний фонд паліативної допомоги “ЛаВіта”, для підопічних якого ми передали подарунки. Фонд опікується невиліковно хворими дітьми. Можливо для декого з них цей новий рік буде останнім і цього разу, окрім переживань та співчуття, діти отримали позитивні емоції, нові враження та святковий настрій. Радість від подарунків - це дуже важко та безцінно.

Підсумки добрих справ грудня

Також ми долучились до підтримки дітей, що перебувають в інтернатах, об'єднавши наші зусилля разом з організаціями “Helping children” та “Діти Дітям”.

Окрім того, подарунки отримали діти, які проживають у сірій зоні Луганської області, і це для них були надзвичайні емоції.

У рамках розвитку донорського руху в колаборації разом з Donor.ua та готелем Park Inn by Radisson, нам вдалось провести “Найтепліший День Донора”, де 35 людей і, в тому числі, співробітники бренду Gelius стали донорами крові та отримали у подарунок наші повербанки з пам'ятним нанесенням.

Підсумки добрих справ грудня

Грудень видався щедрим на важливі справи та вчинки. Окрім подарунків для дітей ми передали пульсоксиметри та безконтактні термометри для організацій, які опікуються дітьми з інвалідністю.

Загалом бренд Gelius у грудні провів партнерство разом з 10 благодійними організаціями та підтримав соціальні активності на 240 000 гривень.

Бажаємо кожному з вас міцного здоров’я та більше добрих справ у новому році!