Новини

Найбільш незвичайні телефони з AliExpress

Деякі сучасні користувачі активно стежать за останніми новинками серед добре відомих флагманів. Більшість смартфонів комусь можуть здаватися схожими, мати однакові зовнішній вигляд та функціонал.

Тим не менш, не тільки раніше виробники робили різні експерименти з розташуванням камери на телефоні або викладкою мобільної клавіатури. На майданчику AliExpress можна знайти безліч незвичайних речей, включаючи мобільні телефони у вигляді брелка, машини або сірникової коробки.

Смартфон у вигляді кулькової ручки

На китайському ринку унікальних речей є багато оригінальних пропозицій. Одне з таких не може не привернути до себе уваги, так як мобільний телефон не просто виконаний у вигляді кулькової ручки, пристрій вмонтований прямо в неї. Ціна девайсу з наявністю камери, Bluetooth, картки пам'яті, кольорового дисплея та слотами для двох сім-карток - становить близько 1000 гривень.

Найбільш незвичайні телефони з AliExpress

Мобільний телефон - мобільний брелок

Наступний пристрій настільки компактний, що може поміститися на лапі домашньої тварини. Маленький телефон у вигляді брелока, порівняно зі звичними для нас смартфонами, нагадує дитячу іграшку.

Що ще дивовижніше в такій моделі девайсу, так це його вельми широкий функціонал. Дивлячись на такі пристрої, здається, що їх виробники хотіли звільнити руки користувачів або це непомітний аксесуар шпигуна.

Найбільш незвичайні телефони з AliExpress

Телефон у вигляді автомобіля

Для покупки такого телефону немає потреби проходити курси в автошколі. Все просто: встановлення сімки та увімкнення пристрою. Незвичайний девайс може служити ще й ліхтариком із прикурювачем.