Статті

Диспенсер Gelius Pro Automatic Foam Soap - оригінальний девайс для миття рук

Меню

Всі люди з раннього дитинства чудово знають про правила дотримання чистоти та особистої гігієни. Враховуючи насиченість нашого життя в теперішньому часі, а також реалії сучасного світу, це питання дуже актуальне для всіх без винятків.

Головним методом і правилом для боротьби зі шкідливими мікроорганізмами є - регулярне миття рук, а також дезінфекція антисептичними засобами.

Якщо для пересування містом транспортом існують антисептики різного типу, то в будинку всі використовують гігієнічне мило твердого або рідкого формату.

Унікальне рішення

Для регулярного миття рук виробники придумали чудову ідею – диспенсер для рідкого мила з можливістю безконтактного використання. Дозатори – це завжди зручно, а якщо вони автоматичні, це дивне рішення.

Саме з метою безпеки здоров'я, починаючи з митися рук, виробники змогли вирішити це завдання. Смарт пристрій – це унікальна річ у кожному будинку, яка обов'язково порадує дорослих та дітей своїми можливостями.

Не багато моделей, які зустрічаються на ринку такого формату продукції, є практичними та ефективними.

Розробники розумної техніки від українського бренду Gelius змогли створити чудову модель дозатора для мила – Gelius Pro Automatic Foam Soap GP-SD002. В умовах пандемії цей пристрій став дуже популярним серед користувачів як вдома, так і в офісах.

Принцип роботи автоматичного диспенсера для рідкого мила від Gelius

Дана модель дозатора проявила себе у ролі дуже приємного та зручного помічника при використанні. Вбудований сенсор дозволяє керувати девайсом, коли це потрібно.

Пристрій виконаний із двох частин – для самого мила та для батарейок, від яких він функціонує. Прозора ємність розташована в нижній частині, призначена для рідкого мила або гелю. У верхній, у свою чергу, розміщуються чотири пальчикові батарейки, які дозволяють використовувати диспенсер.

На гаджеті відсутні кнопки з метою забезпечення повної гігієнічності. Щоб користуватися девайсом, потрібно просто піднести руку до нього, після чого він автоматично надасть мило в оптимальному обсязі. Спрацьовує пристрій через чверть секунди після сигналу руки перед сенсором.

Gelius Pro Automatic Foam Soap – має стильний, мінімалістичний дизайн для будь-якого інтер'єру квартири чи офісного приміщення (ванної кімнати чи кухні).

Диспенсер Gelius Pro Automatic Foam Soap - оригінальний девайс для миття рук

У чому особливості Gelius Pro Automatic Foam Soap?

Як і інші смарт гаджети, дозатор від Gelius має головні особливості, які зарекомендували себе серед користувачів на високому рівні якості та експлуатації. До основних критеріїв відносяться:

  • Матеріал пристрою. Корпус диспенсера виконаний із пластику ABS хорошої міцності, без вмісту токсичних речовин. Дозатор для мила від українського бренду не спричиняє алергічних реакцій.
  • Прозора ємність в нижній частині дозволяє користувачеві відстежувати та контролювати кількість рідкого мила, а також його пропорції з водою.
  • Безконтактне миття рук. Пристрій не вимагає дотику до корпусу, що надає максимальну зручність та безпеку для організму.
  • Автоматичний диспенсер працює без проводів та підключення до розетки, що є економічним із фінансової точки зору. Для його роботи необхідно лише розмістити батарейки, заряду яких буде достатньо на довгий час.
  • Такий атрибут чистоти розумного формату зробить стандартний процес гігієни рук приємним та дуже практичним. Дітям буде дуже цікаво користуватися пристроєм, вони обов'язково пам'ятатимуть про правило миття рук. Вони будуть у захваті!

Де можна придбати автоматичний диспенсер для рідкого мила в Україні?

Gelius Pro Automatic Foam Soap – можна придбати на сторінці смарт гаджетів в інтернет-магазині Gelius. На всю продукцію діє гарантія від 6 до 12 місяців. Також у нашому магазині можна придбати смарт ваги, бездротові навушники та повербанки.

Для оформлення замовлення достатньо розмістити вибрану продукцію у кошик. Для замовлення телефону та додаткової консультації можна зв'язатися за вказаними номерами на сайті бренду.

Ми працюємо з Новою поштою, тому доставка здійснюється швидко – 1-3 дні по всіх містах та областях України (Запоріжжя, Харків, Львів, Київ, Дніпро, Одеса тощо).