Статті

Ігрові аксесуари для справжніх геймерів

Меню

На нинішньому ринку мобільних ігор сьогодні можна помітити значний розвиток однотипних програм для розваг. Розробники з геймінгової індустрії дійшли висновку, що сучасні користувачі хочуть чогось більшого. В ігровому просторі мобільного світу розширюється поповнення різноманітними гонками, шутерами чи платформерами. Для таких напрямів, зрозуміло, необхідне більш точніше керування.

Сенсори на смартфоні виявилися не завжди практичними, що привело виробників до чудової ідеї - створити спеціальні джойстики для використання прямо з мобільним телефоном.

Ігрові аксесуари змогли значно спростити життя багатьох геймерів.

Ігрові аксесуари для справжніх геймерів

Класичні геймпади для ігор

Найпопулярнішими і тими, що найчастіше зустрічаються на ринку гаджетів стали бездротові аксесуари для смартфонів. Бренд Gelius пропонує доступний девайс для приємного занурення у віртуальний світ - Gelius Pro Boost. Пристрій здається простим тільки на перший погляд, тому що на практиці він здатний зробити зі смартфона цілком корисну консоль.

Доступний девайс із охолодженням

Холдери для смартфонів у будь-якому вигляді можуть бути абсолютно різними. Одним із топових аксесуарів для мобільних іграшок став – Gelius Pro Mega Boost. Його головна фішка полягає у продуманому активному охолодженні смартфона з наявністю кулера (вентилятора). Розробники дійшли висновку, що більшість сучасних телефонів під час ігор можуть сильно перегріватись. Тому вирішення цієї проблеми не змусило довго чекати.

Вбудовані тригери у представленій моделі дозволяють використовувати пристрій для проходження крутих ігор типу PUBG.

Ігрові аксесуари для справжніх геймерів

Бездротовий геймпад нового покоління

Стильний ігровий пристрій Gelius Pro Conqueror для сучасних мобільних телефонів надає максимальний комфорт та повноцінне занурення. Представлений джойстик дозволить гравцям зайняти перші місця у рейтингах та легко підвищувати свої skills.

Для використання гаджета достатньо розмістити в ньому смартфон і зайти до улюблених шутерів.

Де купити ігрові джойстики для мобільних телефонів в Україні?

Придбати геймпади, повербанки, смарт годинники або навушники можна в нашому інтернет-магазині офіційного бренду Gelius. Замовлення оформлюються онлайн або за допомогою менеджерів за телефонними номерами.

Доставка товарів здійснюється через службу "Нова пошта" по всіх містах та областях України (Львів, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Харків, Київ та інші).

Сплатити посилку можна банківською карткою через платіжні системи онлайн або при отриманні на обраному поштовому відділенні НП.