Соц активність Gelius

Благодійні підсумки листопада

Ми дуже раді поділитись з вами новинами про результати добрих справ за минулий місяць!

Дякуємо всім, хто цікавиться, підтримує та поширює інформацію про наші активності.

У листопаді бренд Gelius в колаборації з благодійним фондом "Запорука" та платформою dobro.ua провели благодійну акцію для підтримки єдиного в Україні центру для онкохворих дітей "Дача". Ми монетизували всі нові підписки на наш YouTube канал у кошти на благодійність, щоб підтримати дітей, які лікуються від раку.

Ми перевели на оплату комунальних послуг центру "Дача" 50 000 гривень.

Також для підопічних фонду, які лікуються в Охматдиті, ми придбали медичний аспіратор та ваги для новонароджених у відділення нейрохірургії.

У зв’язку з загостренням ситуації навколо Covid-19 ми підтримали понад 10 благодійних організацій, які допомагають дітям і дорослим з інвалідністю по всій Україні. Для їх підопічних було закупилено та передано безконтактні термометри та пульсоксиметри.

Нещодавно ми дізнались, що зараз дуже гостро постало питання донорства і необхідності крові у всіх містах України.

Тому ми розпочали важливе партнерство з платформою donor.ua. За допомогою платформи можна здати кров або отимати допомогу. Для донорів крові ми створили бонусну програму і підготували подарунки, щоб підтримати цю важливу ініціативу та долучитись до розвитку донорства в Україні.

Не залишивши без уваги підопічних благодійної організації "Місто щасливих дітей", ми привітали іменинників листопада і передали дітям продукцію Gelius. В центрі організації на даний час проживає 30 дітей сиріт та дітей, чиї батьки позбавлені батьківських прав.

Загалом у листопаді бренд Gelius підтримав благодійні та соціальні активності на 120 000 гривень.

Соціальна відповідальність для нас є дуже важливою і ми щасливі, що ви приймаєте участь у наших ініціативах. Нам дуже приємно дізнаватись про ваші активності та добрі проєкти, які ви реалізуєте у своїх містах.

Це дуже мотивує та надихає!

І, звісно, ми будемо дуже вдячні всім за інформаційну підтримку та особисту співучасть у життєво важливих добрих справах!

Грудень - місяць приємних сюрпризів та святкового настрою. Gelius поставив мету привітати з новорічними святами 200 дітей з різних куточків країни, які опинились у складних життєвих умовах, а також продовжити підтримку донорського руху в Україні разом з donor.ua.

Благодійні підсумки листопада

Благодійні підсумки листопада

Благодійні підсумки листопада