Соц активність Gelius

Gelius відвідав благодійну організацію "Місто щасливих дітей"

Бренд Gelius - це не тільки національний виробник крутих гаджетів. Це бренд, який займає активну соціальну позицію та підтримує благодійні проєкти.

Нещодавно ми відвідали благодійну організацію, яка робить надзвичайно важливу справу - допомагає дітям, які опинились в складних обставинах.

"Місто щасливих дітей" - це особливий простір. В цьому місці постійно відчувається щира любов до дітей, повага, турбота та затишок. Те, що роблять працівники організації, не просто робота, а справжнє покликання. Ми дуже вдячні за отриману можливість познайомитись з їхніми чудовими підопічними!

Кожен із 30 дітей, які опинились там, має свою складну історію життя, але команда докладає максимум зусиль, щоб усі діти відчували себе щасливими. Благодійна організація піклується про психологічну та фізичну реабілітацію кожної дитини, шукає для кожної з них люблячу родину.

Gelius передав подарунки: стерео блютуз навушники Crossfire для кожної дитини, а також безконтактні термометри, пульсоксиметри та автоматичні дозатори для мила у заклад.

Слідкуйте за благодійними проєктами від Gelius та надихайтесь на добрі справи!

Gelius відвідав благодійну організацію Місто щасливих дітей

Gelius відвідав благодійну організацію Місто щасливих дітей

Gelius відвідав благодійну організацію Місто щасливих дітей