Статті

Повербанк Gelius Pro CoolMini 2 – надійний помічник, який не підведе

Меню

Сьогодні ми можемо спостерігати технологічний прогрес та стрімкий розвиток сучасних технологій на масштабному рівні. Сучасні люди вже давно зрозуміли можливості смарт пристроїв і не уявляють, як могли обходитися без них раніше.

Зрозуміло, все, що прогресує довго тестується і передбачає неповну досконалість одразу. Всі технології, які ми можемо бачити зараз, пройшли багато крутих змін.

Смартфони – це девайси, розроблені надавати нам швидкий зв'язок та допомагати щодня. Ось тільки вони поки що мають пробіл, але не такий вже й критичний – регулярне підзаряджання акумуляторної батареї. Безперечно, цей фактор дуже неприємний для більшості користувачів мобільних телефонів. Адже рівень потужності гаджетів, як і розміри діагоналі, зростає, при цьому фарби та яскравість стають ще прекраснішими. Всі ці деталі мають прямий вплив на заряд акумулятора.

Багато виробників смартфонів для енергоефективності смартфонів виробляють набагато більш ємні АКБ. При цьому такий підхід все одно не може вирішити проблему, крім як компенсувати доступне підвищення ємності батарей.

Отже, ми звикли заряджати телефони регулярно і це поки що - прийнятна норма. Мережеві зарядні пристрої та кабелі не завжди практично використовувати у разі гострої потреби. Тому виробники смарт гаджетів знайшли вихід із цієї ситуації - переносний зарядний девайс (повербанк). Аналогів таких зручних засобів для заряджання телефонів поки що, на жаль, немає.

Компактність повербанку

Крім очевидної зручності заряджання, більшість ПЗП є дуже компактними пристроями. Український бренд Gelius зміг вмістити у свої повербанки максимум заявленої ємності, високу якість та доступну ціну для всіх сучасних користувачів.

Модель Gelius Pro CoolMini 2 - має компактні розміри, легку вагу та розрахований на зарядку будь-якого смартфона.

Розміри девайса складають - 150*48*21 мм, що дозволить розміщувати його в кишені або сумці, не займаючи багато місця.

Дизайн та матеріали Power Bank

Корпус ПЗП від Gelius виконаний у мінімалістичному дизайні, для матеріалів був використаний алюмінієвий сплав, що впливає на його високий рівень міцності та ударостійкості. Завдяки цьому, пристрій приємно тримати в руках.

Ця модель переважає стриманістю та привабливим зовнішнім виглядом. Power bank представлений у таких кольорах: зеленому, синьому та червоному.

Повербанк Gelius Pro CoolMini 2 – надійний помічник, який не підведе

Примітка. У нашому інтернет-магазині також можна придбати повербанки з нанесенням логотипу, що дозволить прикрасити його за власними смаковими уподобаннями.

Способи заряджання від ПЗП

Девайс від українського бренду здатний заряджати одночасно кілька потрібних пристроїв (наприклад, навушники та смартфон або два мобільні телефони). Це можливо завдяки наявності певних роз'ємів у пристрої – два USB-роз'єми та один вихід для Type-C.

Місткість пристрою становить - 9600 мАг, чого цілком вистачить для підзарядки двох гаджетів.

Додаткова портативна батарея для заряджання має вхід для apple lighting, micro-usb, type-c з підтримуваною технологією quick charge – Power Delivery (4.0). За допомогою продуманої можливості PD, мобільний телефон, планшет або інший девайс зможе зарядитись з максимальною швидкістю (за умови підтримки технології у пристрої).

Струм розподіляється грамотно з метою оптимальної зарядки пристроїв, а також з урахуванням норм безпеки. Вихідний струм Gelius Pro CoolMini 2 становить – 3А.

Також у нашому інтернет-магазині надається гарантія якості на портативні зарядні пристрої – 12 місяців від дня покупки.

Де можна придбати повербанк Gelius в Україні?

Всю продукцію з каталогу на нашому сайті можна придбати в офіційному інтернет-магазині. Оформити замовлення на повербанки можна онлайн або за номерами колл-центру. Выдправка діє через службу Нової пошти по всіх містах України (Львів, Дніпро, Одеса, Київ, Харків, Запоріжжя тощо). Доставка відбувається протягом одного-трьох днів.

Висновок

Gelius Pro CoolMini 2 – це відмінний та надійний помічник, який обов'язково стане корисним для подорожей, переміщень у місті та на природі! Модель пристрою має гарний дизайн, хорошу якість та високу потужність.