Соц активність Gelius

Енергія добра Gelius заряджає!

Бренд Gelius - це люди, які живуть, радіють, кохають, підтримують один одного. Підтримки також дуже потребують діти. Тому ми розпочали партнерство з благодійним фондом, який робить важливу справу - допомагає дітям з усієї України в боротьбі з раком!

У вересні ми мали змогу познайомитись з підопічними БФ "Запорука" та передати подарунки для дітей. Також ми передали необхідну, в сьогоднішніх реаліях життя, продукцію у Дитяче відділення Інституту Раку в Києві - безконтактні термометри, пульсоксиметри, автоматичні дозатори для мила. В цьому відділенні постійно лікуються та перебувають від 40 до 50 дітей різного віку з онкологічними захворюваннями.

Дуже емоційним моментом для нас стало відвідування "Дачі", одного із проєктів БФ "Запорука".

Проєкт "Дача" - це місце, у якому діти та їхні батьки після важких курсів лікування та операцій можуть відчути себе як удома. Одночасно на "Дачі" можуть жити 6 сімей з різних міст України, які потребують лікування та очікують наступного курсу хіміотерапії або операції.

Знаєте, що саме важливе ми відчули при зустрічі? Те, що ці діти - космічні. Вони юні за віком, але такі дорослі за своїм розумінням сенсу життя. В їхніх очах можна побачити глибинне відчуття всесвіту, така надія на одужання, віра в майбутнє та любов до оточуючих, яка торкається сердця.

Ми принесли дітям у подарунок різноманітні гаджети від Gelius і кожен зміг обрати для себе те, що йому сподобалось.

Наприклад, серйозний хлопчик Міша думав: який же подарунок йому обрати. Спочатку він зупинив свій вибір на пульсоксиметрі, тому що це дуже важлива річ для його здоров’я... Проте, ми вмовили його обрати подарунок для власного гарного настрою та розваг, а пульсоксиметр ми йому все одно передамо.

На жаль, ці діти дуже рано подорослішали, але вони все рівно вірять у дива і більш за все на світі бажають одужати.

Такі зустрічі змушують переосмислити цінність власного життя. Допомагаючи іншим, ми, насамперед, допомагаємо собі.

Слідкуйте за благодійними проєктами Gelius та надихайтесь на добрі справи разом з нами!

Енергія добра Gelius заряджає

Енергія добра Gelius заряджає