Статті

Gelius AMAZWATCH GT GP-L8P – бездоганний аксесуар

Меню

Для сучасних людей, які постійно кудись поспішають і ведуть активний спосіб життя, не є секретом той факт, що час летить шалено та стрімко. Наприкінці робочого дня ми підбиваємо підсумки, що встигли зробити, а до чого руки так і не дійшли. Крім того, ми часто замислюємося над тим, що мало рухаємося протягом дня. Усе це призводить до рішення розпочати новий спосіб життя, підтримувати здоров'я, фізичну активність тощо. Мета таких планів завжди одна – покращити якість нашого життя.

Щоб пам'ятати про корисні звички та знаходити порцію мотивації у робочий або вільний час, можна подумати про покупку корисних помічників. У світі, де швидко розвиваються технології, вже є чудові пристрої для таких завдань.

Як кажуть, наш внесок у свій розвиток завжди приносить плоди. Для цього потрібні правильні інструменти та час.

Серед розумних гаджетів для здоров'я та простої зручності в житті користувачів можна подумати про покупку смарт годинника.

Український бренд продовжує дивувати новинками у своєму асортименті. Свіжою ідеєю став – один з найкращих продуктів у своєму сегменті – AMAZWATCH GT GP-L8P. Дана модель має безліч плюсів та крутих можливостей.

Конструкція, матеріал та дисплей

Smart Watch від Gelius мають продуманий корпус із нержавіючої сталі, що є відмінним рішенням для тренувань у басейні.

Дисплей моделі – 1.4 дюйма з роздільною здатністю 240х240.

Ремінець виконаний міцного силікону, протестованого розробниками з метою створення гіпоалергенного продукту. Браслет не відчувається на руці та за розмірами розрахований на використання як дорослими, так і підлітками.

Gelius Pro AMAZWATCH GT 2021 – бездоганний аксесуар

Час роботи

Gelius AMAZWATCH GT GP-L8P продумана до дрібниць, включаючи режим автономності. Модель розрахована на автономний режим – від 7 до 21 дня. Для повного заряду акумулятора достатньо лише 2 години.

Дизайн смарт годинника

Всі представлені моделі Gelius Pro зарекомендували себе приголомшливим дизайном. AMAZWATCH GT GP-L8P - має привабливий зовнішній вигляд, універсальний стиль, який відмінно поєднуватиметься з будь-яким образом (як для спортивного стилю, так і для класичного).

Годинник представлений у трьох кольорах для всіх, хто любить красиві речі: класичний чорний, золотий та рожевий.

У чому особливості моделі AMAZWATCH GT GP-L8P?

Враховуючи той фактор, що корпус виконаний із нержавіючої сталі, це вказує на високий рівень вологозахисту – IPX7. Даний рівень дозволяє користувачеві занурюватися у воду, не знімаючи розумний аксесуар (приймати душ, займатися плаванням, пробіжками під дощем і так далі).

Важливо пам'ятати, що будь-які моделі годинника категорії смарт необхідно просушувати рушником після контакту з водою. Також не слід використовувати розумний годинник з хімічними та хлорованими складами.

На тильній стороні Smart Watch є пульсометр, який зможе відстежувати частоту скорочення серця безперервно. Модель повідомить користувача у разі підвищеного пульсу. Також отримані показники враховуватимуться для аналізу тренувань та їх інтенсивності, прогнозування та планування планів занять.

У мобільному додатку Da Fit є також корисна функція, що дозволяє спостерігати за якістю та фазами сну, кількістю пройдених кроків та дистанції.

Модель також має додаткові можливості:

  • Будильник.
  • Секундомір.
  • Ліхтарик.
  • Таймер.
  • Керування музикою.
  • ПУ для керування камерою (дистанційно).
  • Повідомлення із соціальних мереж та месенджерів (а також про дзвінки та повідомлення).

AMAZWATCH GT GP-L8P від Gelius розраховані на використання з усіма сучасними мобільними телефонами – модель успішно синхронізується за допомогою блютуз підключення з IOS та Android.

Gelius Pro AMAZWATCH GT 2021 – бездоганний аксесуар

Де купити розумний годинник Gelius AMAZWATCH GT GP-L8P в Україні?

Всі моделі Smart годинників Gelius, а також повербанки, TWS навушники та зарядні пристрої – придбати онлайн прямо на сайті інтернет-магазину. Оформлення замовлення може бути самостійним або з допомогою оператора контактного центру.

Посилки доставляються у всі регіони України (Харків, Львів, Дніпро, Київ, Запоріжжя, Одеса та інші) через Нову пошту протягом 1-3 днів з моменту підтвердження замовлення.

Висновок

Представлена ​​модель годинника від українського бренду – це цікавий та якісний продукт. Годинник має безліч приємних можливостей, гарний та корисний функціонал, а також приємний дизайн, який підійде всім – спортсменам, офісним працівникам, підліткам тощо.