Статті

Бездротові навушники Gelius Pro Reddots TWS Earbuds

Меню

Для багатьох немає нічого більш надихаючого, ніж любов до музики. Бездротові навушники Pro Reddots від Gelius призначені для людей, які не уявляють свій день без прослуховування улюблених композицій.

Як тільки цей аксесуар підключається до смартфону і починає відтворювати музичні треки – користувач максимально занурюється у світ музики.

Навушники від бренду Gelius: переваги

Бездротова стерео гарнітура звільняє власника від проводів, які постійно заплутуються в кишені або сумці. Зекономлений час на розплутування відразу дозволяє підключити пристрій до мобільного телефону та насолоджуватися музикою, що надихає.

TWS Gelius Airdots від Gelius – це стильний аксесуар для комфортної експлуатації з високою якістю звуку. Девайс підходить для використання на прогулянках, подорожах, а також для спортивних тренувань.

Аксесуар TWS розрахований на повноцінну роботу з будь-якими пристроями, що підтримують функцію Bluetooth. Висока продуктивність та відмінна автономність надає можливість безперервного прослуховування музики понад чотири години.

Місткість акумуляторних батарей у кожному навушнику становить - 30 мАг, а зарядний футляр має ємність 250 мАг. Цього цілком достатньо для прослуховування аудіофайлів та спілкування по телефону.

Чисте звучання та вражаючі баси бездротового аксесуара обов'язково порадують свого власника. Поїздки в громадському транспорті або прогулянки у шумній місцевості не стануть на заваді прослуховування музики або книг.

Бездротові навушники Gelius Pro Reddots TWS Earbuds

Особливості моделі TWS навушників від українського бренду

Gelius Pro Reddots має сучасний та вельми привабливий зовнішній вигляд. Купити навушники в інтернет-магазині можна у рожевому кольорі або класичному чорному. Зарядний бокс з індикатором заряду всередині приємний на дотик і виглядає дуже стильно зі сторони.

Модель бездротового гаджета вільно підключається до будь-якого смартфона на базах iOS чи Android. Для цього достатньо синхронізувати пристрої між собою, після чого навушники активуватимуться автоматично через Bluetooth.

Де купити TWS навушники в Україні?

Навушники бездротового формату можна вигідно купити в офіційному інтернет-магазині Gelius з гарантією якості – 12 місяців. Оформлення замовлення можливе онлайн на сайті або за телефонними номерами контактного центру.

Усі посилки відправляються до трьох днів через Нову пошту у всі регіони країни (Львів, Запоріжжя, Київ, Харків, Дніпро, Одеса і так далі).

Також у нас можна придбати бездротові колонки, смарт годинники, повербанки та інші гаджети.