Соц активність Gelius

Gelius підтримав відділення дитячої нейрохірургії Охматдит у Києві

На цьому тижні бренд Gelius зміг поповнити свою скарбничку добрих справ підтримкою Відділення дитячої нейрохірургії Охматдит у Києві. Ми змогли купити та передати у відділення медичний аспіратор та ваги для новонароджених.

Для пацієнтів з нейрохірургічною патологією НДСЛ “ОХМАТДИТ” – єдина дитяча лікарня в Україні, де успішно застосовують мультидисциплінарний підхід до лікування. Наприклад, у випадках з нейро-онкологією, в одній команді працюють: нейрохірург, онколог та променевий терапевт.

Вже два роки Відділення дитячої нейрохірургії надає висококваліфіковану медичну допомогу дітям від 0 до 18 років.

Медичний аспіратор (відсмоктувач) використовується при невідкладній допомозі пацієнтам, які самостійно не можуть позбутись мокротиння через хворобу, після або під час операцій, а також для відсмоктування таких рідин, як гній і кров під час проведення різних клінічних процедур.

Ми раді що, завдяки партнерству з фондом "Запорука", була виявлена та закрита ця потреба, яка вплине на якість лікування не лише їхніх підопічних а й інших маленьких пацієнтів, що потрапляють на лікування в Охматдит з усієї України.

Gelius підтримав відділення дитячої нейрохірургії Охматдит у Києві

Gelius підтримав відділення дитячої нейрохірургії Охматдит у Києві