Соц активність Gelius

Підсумки благодійних проєктів жовтня

Друзі! З радістю хочемо поділитись із вами результатами добрих справ жовтня. І, в першу чергу, щиро дякуємо всім, хто в нас повірив, підтримав та поширював інформацію про наші активності!

Соціальна відповідальність для нас - це надзвичайно важливо, і ми щасливі, що ви приймаєте участь у наших ініціативах.

Завдяки вашій участі в проєкті "Енергія добра заряджає", нашою компанією було перераховано 50 000 гривень на оплату спеціального імпланту для термінової операції на нозі хлопчику Ярославу, який лікується в Інституті раку. Ви купували автоматичні дозатори для мила, а ми відраховували від них кошти. Синергія ваших покупок зробила велику справу! Щиро дякуємо вам!

Особлива подяка за організацію благодійного збору фондам "Добро" та "Запорука", а також всім лідерам думок за інформаційну підтримку. Зокрема, ми неймовірно вдячні: Ользі Цибульскій, Карині Гаврилюк, Ользі Рудневій, Майї Разумовій, Абакумовій Олені. Для нас це дуже цінно!

Також ми вирішили не залишити без уваги підопічних благодійного фонду "Запорука", порадувавши їх продукцією Gelius для вираження підтримки дітям, які приїхали до Києва з різних міст України та проходять лікування в Національному Інституті Раку.

Третьою ініціативою була участь в якості призового партнеру для Громадської Організації New Fashion Zone, яка проводила конкурс молодих дизайнерів. Наш бренд передав продукцію для подарунків фіналістам.

І, звісно, дітки, які опинились у важких життєвих обставинах. Їх ми теж вирішили порадувати нашими подарунками. Наприкінці місяця ми відвідали благодійну організацію "Місто щасливих дітей". В їхньому центрі на даний час проживає 30 дітей сиріт та дітей, чиї батьки позбавлені батьківських прав. Ми привітали іменинників жовтня та передали дітям подарунки від бренду Gelius.

Загалом Gelius підтримав у жовтні благодні і соціальні активності на 110 000 гривень.

Мета Gelius у листопаді така ж величезна: ми маємо ціль підтримати власними коштами (від 100 000 гривень) різноманітні благодійні та соціальні проєкти.

Ми будемо вдячні всім за інформаційну підтримку та особисту співучасть у життєво важливих добрих справах.

Ми плануємо підтримати благодійні та громадські організації "Добро", "Запорука", "Місто щасливих дітей", "ДонорUA" та "АМІ-СХІД" у їхніх соціальних активностях.

Слідкуйте за добрими проєктами Gelius.

Підсумки благодійних проєктів жовтня

Підсумки благодійних проєктів жовтня

Підсумки благодійних проєктів жовтня