НовиниПодії

Інтернет-магазин українського бренду Gelius відновив свою роботу!

Україна зараз має складні перешкоди для багатьох, хто хоче займатися на своїй території тими справами і роботою, які дають хліб. Але навіть такі перешкоди не можуть зупинити наш народ, тому що ми дуже сильна родина, нас більше 41 мільйона! Старший син нашої Матері України – це наш Президент. Ми всі пишаємось та надихаємось його позицією і тяжкою працею, яка заряджає всіх нас сміливістю і хоробрістю продовжувати свою роботу!

Інтернет-магазин українського бренду Gelius відновлює свою роботу, щоб кожен кому потрібен зв’язок з рідними, міг його підтримати з нашими зарядними пристроями та повербанками! Наші спеціалісти обов’язково приймуть всі ваші замовлення на необхідні продукти з категорій смарт гаджетів та мобільних аксесуарів. Доставка працює через нашого надійного партнера – Нову Пошту, що дозволить слідкувати за вашою посилкою у мобільному додатку.

По всім питанням щодо замовлення і умов оплати ви можете звернутись за номерами нашого колл-центру на офіційному сайті інтернет-магазину Gelius.ua.

Бажаємо всім мирного неба та терпіння! Ми вільні! Ми сильні! Ми переможемо!

Україна понад усе!