Інфлюенсери

Питання до Іраклі Макацарія #geliusinspiration

Іраклі, розкажи коротко нашим читачам про свою діяльність.

За освітою я маркетолог і, спочатку, після закінчення навчання, працював саме в цій сфері. Однак, я знайшов себе зовсім в іншому напрямку і реалізувався в тому, що приносить мені справжнє задоволення - я став кінопродюсером із власним продакшеном у Грузії та Україні.

Також два роки тому в моєму житті з'явилося телебачення, і я спробував себе у ролі провідного популярного соціального ток-шоу в Грузії. І мені дійсно дуже подобається цим займатися, саме тому я добре представляю в майбутньому свою роботу в цьому напрямку.

Вже рік я володію ліцензією тренера. Разом з Анітою Луценко ми створили програму "Wow body gym", яка дає можливість дівчатам дізнатися, як правильно займатися спортом та харчуватися, щоб підтримувати своє тіло у чудовій формі. Періодично я також проводжу власні тренування. У 2019 році я створив свій ювелірний бренд "Makatsaria jewelry" разом із моїм благодійним фондом. Це напрям, який я також активно просуватиму цього року.

Яка в тебе перша думка, коли ти прокидаєшся вранці?

Щоранку починається з думки про те, як я вдячний, що всі мої близькі та рідні люди здорові. І я завжди думаю про цінності, які є у моєму житті.

Людину можна вважати успішною, якщо вона займається улюбленою справою. Чи так це у тебе?

Звісно! Коли людина займається улюбленою справою, це, безперечно, ознака успіху, адже в її житті склалося все так, як вона і хотіла. Це дуже важливо для нашого морального та фізичного стану. Адже якщо ти щодня змушуєш себе робити те, від чого не отримуєш задоволення, твоя робота ніколи не буде гарною і жоден із твоїх проектів не стане успішним.

Якби у тебе був рік життя для відпустки, чим би ти займався у цей час?

Ви знаєте, напевно, я б займався тим самим, чим і зараз. Тому що всі мої сфери діяльності, всі проекти для мене є роботою та відпочинком. Адже я багато подорожую, зустрічаю чудових людей та дізнаюся багато нового. Єдине, чому б я приділив більше часу за цей рік – моя родина та близькі люди.

Що тебе надихає?

Думаю, найголовніше, що мене надихає - це люди, які мене оточують. Правда, мені пощастило отримати оточення неймовірних людей, які заряджають своєю енергією всіх довкола. Коли ти бачиш, як кожен з них ставить перед собою неймовірні цілі та досягає їх, незважаючи ні на що – просто неможливо не надихнутися на здійснення власних. Ще дуже сильно мене перезаряджають подорожі, навіть якщо вони пов'язані з роботою. З кожним містом я дізнаюся багато цікавого та пізнавального, тому досить часто саме це дає мені нові ідеї для моїх проектів. І, звісно, ​​спорт. Він присутній у моєму житті практично щодня і, незважаючи на виснажливі тренування, він приносить мені сильний заряд енергії та натхнення.

Ти вже кілька років живеш в Україні. Подорожуючи іншими містами та країнами, у тебе виникає бажання повернутися до Києва?

Звісно! Для мене Україна, Київ стали другим домом. І щоразу, коли я сюди повертаюся, у мене є чітке відчуття, що я приїжджаю додому!

Яка музика грає у твоїх навушниках?

Плейлист у мене дуже різноманітний. Все залежить від настрою, від того, над чим мені потрібно замислитися. Я поважаю всі музичні напрямки, особливо після проекту “Танці зі зірками”, де немає жодних обмежень щодо стилістики та необхідно вживатися, насолоджуватися музикою, щоб відчути її та викластися на паркеті на 100%.

У моєму списку є класика, електроніка, поп-музика, як, наприклад, Майкл Джексон, який завжди у моєму плейлисті. Я не прив'язуюсь лише до одного стилю, до одного виконавця. Люблю експериментувати. Все в цьому світі настільки швидко змінюється, розвивається, з'являються нові талановиті гурти та виконавці, нові напрямки, за творчістю яких хочеться стежити.

Нещодавно ти запустив свій бренд ювелірних виробів. Розкажи, як прийшла ця ідея? Які цілі ти ставиш собі?

Мені завжди хочеться робити щось більше. Однією з моїх цілей було створити благодійний проект, який приноситиме не лише радість людям, а й користь. Так у мене виникла ідея створення бренду ювелірних прикрас Makatsaria jewelry, частина грошей від якої буде спрямована на благодійність, щоб мати можливість допомагати тим, хто цього потребує.
Це був абсолютно новий досвід для мене, адже я ніколи раніше не робив такого. І, чесно зізнатися, мені дуже радісно усвідомлювати, що за такий короткий проміжок часу наш проект підкорив серця багатьох людей і мені вже вдається реалізовувати все те, що я в нього вкладав. Нещодавно ми запустили співпрацю з ювелірним будинком Zarina - чудову колекцію, присвячену всім закоханим. Тому я впевнений, що надалі на проект Makatsaria jewelry чекає ще більше крутого.

Уявіть, що ти виграв у лотерею 1000000 $. Куди би ти витратили такий приз?

Можливо це прозвучить банально, але я точно витратив би ці гроші на благодійність і зробив би щось хороше у великих масштабах.
Тому що я впевнений, що гроші для себе та своїх рідних я точно зможу заробити сам.

Декілька побажань від тебе для наших читачів

Найголовніше, що я хочу побажати - ніколи не здаватися і бути впевненим, що все вийде. Потрібно лише прикладати багато зусиль та бажань, адже без цього не досягти результату. І, звичайно, віри в себе!
А ще я хотів би всім побажати бути більш уважними і добрими один до одного. Адже ми самі створюємо кожен наш день та людей навколо, навіть якщо не помічаємо цього.