Статті

Правильне обладнання для відео контенту в TikTok та YouTube

Меню

У світі складно уявити життя без соціальних мереж, які стали невід'ємною частиною сучасного суспільства. На сьогоднішній день майже кожна людина на планеті має особистий обліковий запис у різних соцмережах, включаючи старше покоління.

Як показують опитування та коментарі, багато користувачів хотіли б займатися блогінгом. Це явище настільки масштабне, тому що має різнобічний вибір напрямів контенту з будь-яких інтересів.

Але як показує практика, щоб виділятися та бути цікавими для обраної аудиторії, потрібно докласти багато зусиль, включаючи придбання правильної техніки для зйомок. Всі користувачі соцмереж воліють дивитися відео високої якості зображення і відтворення звуку.

Правильне обладнання для відео контенту в TikTok та YouTube

Що потрібно для зйомок якісного контенту?

Для тих, хто мріє стати популярним блогером, створюючи корисний та якісний контент, необхідно серйозно підходити до питання якості відео чи фото контенту.

Найчастіше для максимальної зручності блогери-початківці та професіонали збирають набір необхідних девайсів для зйомок.

Якісні картинки дозволяють збільшити шанси на успіх таких занять. До основних параметрів для зйомок відносяться: яскраве освітлення, розширення та можливості камери, вибір заднього фону, а також оригінальні ідеї.

Якщо сучасна людина вирішила займатися веденням блогу, то очевидно, що ідеї у неї є. Питання з правильним підходом до вибору необхідної техніки є складнішим.

Щоб не морочитися з пошуками гаджетів окремо, думаючи про сумісність кожного пристрою, простіше і практичніше розглянути покупку комплекту для блогера.

Цей смарт набір добре продуманий до найдрібніших деталей: освітлення, звук, кріплення. Такий набір відмінно підійде для самостійної роботи чи команди.

Блогер сет – є початковим набором студійного обладнання, яке зручно транспортувати та легко встановлювати.

Розумні лампи для освітлення

Найголовніше у зйомках – це освітлення простору, об'єктів та особистості в кадрі. Незалежно від потужності та сучасності смартфона, без правильного освітлення не вдасться створити якісний відео контент. Це можна перевірити на практиці – зняти відео вдень та ввечері, в домашніх умовах, що одразу дасть розуміння з перших секунд перегляду.

Денне світло - відповідне рішення, але скористатися ним не завжди можливо. Для таких випадків виробники вигадали кільцеві лампи, що дозволяють правильно налаштовувати світло, направляючи його на потрібні об'єкти в кадрі.

Для зйомок напрямку бьюті роликів не вдасться зробити якісний контент без правильного освітлення та підбору відповідних температур. Світло від кільцевих ламп яскраво виражає обличчя блогера, не створюючи грубих тіней та роблячи макіяж у кадрі професійним.

Бренд Gelius пропонує відмінні варіанти ламп, які здивують кожного своїми можливостями освітлення та вибору будь-яких кольорів.

Правильне обладнання для відео контенту в TikTok та YouTube

Якісний та чистий звук запису

Важливий пункт після освітлення – це звук та рівень його якості. Для роботи з відео можна використовувати звичайний смартфон із обов'язковою наявністю петличного мікрофона. (У наборах блогера від Gelius мікрофон йде у комплектації).

Такий пристрій допомагає отримувати чистий звук, в якому відсутні сторонні шарудіння та шум. Мікрофони такого формату здатні рівномірно захопити звучання з кожного боку незалежно від положення.

Прищіпка дозволить легко зафіксувати пристрій на одязі чи предметах інтер'єру

Блогер сет для якісного контенту

Основною перевагою набору для блогера - є його комплектуючі деталі, якість складання, а також транспортування, легкість регулювання та управління.

Модель від українського бренду підходить для створення контенту на майданчики TikTok, YouTube, Instagram та Facebook.

Деталі комплекту:

  • Лампа для яскравого освітлення у вигляді кільця - дозволить налаштувати світло, направивши на потрібні об'єкти.
  • Штатив (трипод) для мобільного телефону – закріпить led-лампу в конкретному положенні за допомогою холдера.
  • Тримач для розміщення смартфона - допомагає надійно фіксувати гаджет у відповідному положенні з можливістю змінювати положення на 360 градусів.
  • Мікрофон (провідний) з прищіпкою - допоможе отримати чітке звучання запису, завдяки подвійному конденсатору "Jamproo".

Gelius Blogger Set Life Hack Improved однозначно стане незамінним та корисним помічником для професійних зйомок фото та відео для тіктокерів та ютуберів.

Правильне обладнання для відео контенту в TikTok та YouTube

Де можна придбати набори для блогерів в Україні?

Придбати необхідні блогер сети, штативи, кільцеві лампи, моноподи та інші смарт гаджети можна в нашому інтернет-магазині. Замовлення оформлюється на сайті онлайн або за телефонами кол-центру.

Доставка працює по всім регіонам України (Київ, Одеса, Запоріжжя, Львів, Харків, Дніпро та інші) через Нову пошту. Відправлення посилок відбувається протягом 1-3 днів.