Статті

Мережеві зарядні пристрої для смартфона від Gelius

Меню

Усі сучасні мобільні телефони потребують регулярної підзарядки для повноцінної роботи та зв'язку. Для живлення акумуляторної батареї смартфона необхідний якісний зарядний пристрій, кабель USB, а також зовнішні акумулятори для поїздок. Часто трапляється так, що аксесуари з часом зношуються або можуть загубитися.

При покупці нових зарядок рекомендується звертати увагу на якісні пропозиції, які будуть служити довго, без шкоди мобільним батареям. Оригінальні варіанти мають досить високу вартість, тому можна звернути увагу на хороші аналоги. Перевірені продавці надають гарантію якості на будь-які зарядні пристрої.

Як знайти гарну зарядку для смартфона?

Деякі користувачі в пошуках ПЗП можуть задаватися питанням: який пристрій краще підійде до смартфона / краще оригінали або аналогічні варіанти?

Аналоги сумісні з моделями мобільних телефонів, можуть мати високу швидкість живлення і ряд позитивних особливостей, на відміну від китайських зарядок. Дешеві ПЗП здатні перегріти батарею смартфона, що в результаті призводить до некоректної роботи пристрою.

Аналогічні мережні зарядні пристрої, як правило, мають гарантію якості від продавців та виробників.

Якісні зарядні пристрої від Gelius

Український бренд представляє широкий асортимент корисних товарів на офіційному сайті, а також у магазинах наших партнерів по всій країні (Розетка, Фокстрот, Ельдорадо, Цитрус, Comfy та інші).

В інтернет-магазині бренду представлені повербанки, бездротові навушники, колонки, геймпади, мобільні аксесуари, електротранспорт, смарт гаджети та багато іншого.

У категорії зарядних пристроїв від Gelius можна знайти безліч варіантів, що відповідають усім нормам та питанням сумісності з мобільними телефонами різних брендів: Samsung, Apple, Xiaomi або Huawei. Параметри та характеристики представлених ПЗП повністю відповідають вимогам швидкості живлення та якості їх виконання.

Мережеві пристрої Gelius мають надійну якість, підтверджену гарантією.

Мережеві зарядні пристрої для смартфона від Gelius

Мережевий зарядний пристрій Gelius Pro Avangard

Дана модель має два USB порти та є потужним пристроєм для живлення сучасних гаджетів. Особливість Pro Avangard від Gelius полягає в автоматичному визначенні типу підключеного девайсу.

Така можливість надає оптимальний режим подачі зарядки та отримання максимальної швидкості живлення. ЗП розрахований на застосування в електричні розетки.

Корпус зарядного пристрою виготовлений із якісних матеріалів для надійного використання на тривалий термін. Вихідний струм моделі становить – 2.4А.

ПЗП Gelius Pro Vogue

Друга модель зарядного пристрою має компактні розміри і здатна швидко заряджати кілька девайсів відразу, завдяки наявності 2 USB портів. Продукт є міцним та надійним при регулярному використанні.

Вихідний струм становить – 2.4А. Модель пристрою має захист від коротких замикань та стрибків напруги.

Де купити гарні зарядки для смартфона в Україні?

Оформити замовлення на зарядні пристрої, кабелі та додаткові батареї можна на нашому сайті онлайн або за телефонними номерами контактного центру Gelius. Відправлення підтверджених замовлень діє по всій Україні через Нову пошту (Львів, Дніпро, Харків, Одеса, Запоріжжя, Київ тощо).

Доставка посилок здійснюється за графіком роботи Нової пошти – до трьох днів.