Статті

Що потрібно блогеру: рішення для якісного контенту

Меню

У наш час соціальні мережі стали незамінною частиною повсякденності для багатьох людей у ​​всьому світі. Ведення блогів різних форматів стало широкомасштабним явищем серед безлічі користувачів мережі інтернет. Створювати власний контент стає складніше, що ще більше розігріває інтерес креативних блогерів.

Хороша якість фото та відео контенту набагато більше приваблює велику аудиторію, ніж тремтячі кадри з поганим звуком та картинкою. Виробники допомогли знайти рішення для такої проблеми та зібрали у спеціальному наборі аксесуарів усі необхідні деталі для якісної зйомки.

Що потрібно для якісного звучання у кадрі?

Для тих, хто займається відеоблогінгом, веде власні канали на соціальних майданчиках YouTube або TikTok – важливо створювати гарне зображення та чудовий звук. Будь-який контент можна проектувати завдяки використанню сучасного смартфона, але слід пам'ятати про те, що петличні мікрофони забезпечать чистіший та якісніший звук. Для мікрофона петличного формату може знадобитися спеціальний адаптер (перехідник).

Яскраве освітлення предметів та об'єктів

Всім професійним блогерам добре відомо, наскільки важливим є яскраве і правильне освітлення. Будь-який контент стане приємним для перегляду, якщо поставитися до цього питання з належною увагою. Кадри мають бути яскраво освітлені, а температура освітлення має бути правильно налаштована. Кільцеві лампи допомагають уникати непотрібних та грубих тіней на обличчях блогерів, а також на інших об'єктах у кадрі. Будь-які огляди за участю людини повинні бути статичними.

Як правило, відповідна лампа має певні параметри кільця, вибір кількох типів освітлення та режимів його інтенсивності.

Що потрібно блогеру: рішення для якісного контенту

Штатив для фіксації камери

Не менш значимим аксесуаром для зйомок контенту - є продуманий штатив з холдером для камери або смартфона. Зйомки вручну не нададуть стабілізації кадрів, заберуть багато часу і можуть зіпсувати відмінні ідеї.

Штатив розрахований на кріплення в ньому лампи у правильному напрямку. Блогери початківці можуть розглянути варіанти тримачів з висотою - 19 сантиметрів. Аксесуари таких параметрів чудово підходять для зйомок вдома.

Готовий комплект всіх потрібних деталей для блогера

Для повноцінної та злагодженої роботи, а також для економії власного фінансового бюджету можна розглянути купівлю вже зібраного набору відеоблогера. Такі комплекти містять у собі всі важливі та корисні деталі, які можна використовувати навіть самостійно.

До таких наборів входять:

  • Дротові мікрофони (найчастіше без адаптера).
  • LED лампи.
  • Тримачі для мобільних телефонів.
  • Стійкі штативи для надійної фіксації.
  • Спеціальний пульт для керування блогером на дистанції.

Де купити аксесуари для відеоблогерів в Україні?

Набори для занять блогінгом, а також штативи, моноподи, повербанки та інші розумні аксесуари можна придбати на сайті бренду Gelius. Оформлення замовлень можливе онлайн або в телефонному режимі із представниками інтернет-магазину.

Доставка здійснюється через службу Нової пошти від 1 до 3 днів по всій Україні (Львів, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Харків, Київ та інші).