Статті

Що допоможе блогеру стати популярним у TikTok?

Меню

Сьогодні спеціальна платформа TikTok є дуже популярною серед сучасних людей. Це одна з найвідоміших і завантажуваних програм за останні кілька років. Щодня цей майданчик набирає масштабних обертів і з непохитною впевненістю зростає за кількістю нових користувачів. Кожного дня у ТікТок відбувається мільйонне наповнення відеоконтентом. Це викликає величезний інтерес у людей і створює велику конкуренцію серед блогерів.

TikTok також користується популярністю завдяки великій та різній аудиторії, яку легко набрати. Підписники з'являються в кількості, що зростає, швидкість якої швидше, ніж у соціальної мережі Instagtam. Для популярності достатньо придумати та створити цікавий, якісний контент, оригінальність якого може зачепити користувачів ТікТока та потрапити до рекомендацій потенційним підписникам.

Розробники програми не розкривають ключові алгоритми роботи такої системи, але цікаво те, що опинитися в рекомендаціях може будь-який відеоролик. Тому, створюючи контент, важливо пам'ятати про правильний підхід до зйомок відео.

Якісний контент має набагато більше можливостей та шансів на здобуття успіху. Для цього необхідно заздалегідь продумати декілька параметрів: освітлення, гарна камера для зйомок відео, фон і, зрозуміло, оригінальні ідеї.

Led лампа кільцевої форми - для правильного освітлення

Одним із значних факторів для якісної зйомки - є відмінне, яскраве та правильне світло. Сучасні моделі смартфонів можуть мати широкий функціонал із крутими можливостями, але такий пристрій не створює освітлення для зйомок. Правильне світло впливає на якість одержуваної картинки. Денне світло відмінно підходить для зйомок відео та фото контенту, але не кожен користувач може знайти час для цього вдень.

Для цього виробники винайшли кільцеві лампи, що дозволяють коректно налаштовувати світло в приміщенні, а також на об'єктах у кадрі.

Для зйомок відеороликів напряму "б'юті" просто необхідне нормальне світло з правильно підібраною температурою. Кільцеві LED лампи не створюють грубі тіні на обличчях, а отримані результати виглядають ефективніше та професійніше.

Що допоможе блогеру стати популярним у TikTok

Вибір якісного звуку для відео в TikTok

Другим важливим критерієм після правильного світла - є якісне відтворення гарного звуку. Для зйомок відео наявності смартфона буде достатньо, але слід не забути використовувати мікрофон петличку. Від продуманості цього аксесуара залежить сприйняття запропонованого контенту.

Чіткість зображення для пропуску у рекомендації

Для того, щоб картинка була максимально чіткою та якісною, необхідно придбати спеціальний штатив. Цей аксесуар допоможе самостійно створювати хороші ролики та надасть зручність для комфортної роботи тіктокера.

Нотатка. Для зручної зйомки відео рекомендується розмістити смартфон у холдері та надійно закріпити його. Це зробить зображення статичним.

Що допоможе блогеру стати популярним у TikTok

Комплект для блогерів-професіоналів та новачків

Для злагодженої та повноцінної роботи можна звернути увагу на готовий набір, призначений для якісних зйомок. На ринку цього сегменту можна знайти безліч цікавих пропозицій за різними цінами. Gelius у своєму асортименті має кілька відмінних пропозицій із різними параметрами.

Одним з найдоступніших і найлегших у складанні є - Gelius Blogger Set Life Hack Tune RGB. Цей набір має п'ять важливих і корисних аксесуарів для зйомок відео. У комплектації продумані: лампа для освітлення, трипод з тримачем, мікрофон з прищіпкою (дротовий) та пульт для керування зйомкою дистанційно.

Це ті необхідні девайси, які стануть дуже корисними при роботі з контентом. Blogger Set від Gelius дозволяє користувачам наповнювати якісним контентом канали TikTok, YouTube, Instagram та інші, придатні для цього, майданчики.

Комплекти для блогерів та тіктокерів зроблені як відмінне рішення блогерам будь-якого рівня (від новачків до розвинених інфлюєнсерів).

Де придбати гаджети для зйомок відео в Україні?

Придбати потрібний штатив для зйомок, кільцеві лампи, моноподи або готовий набір для блогінгу можна в нашому інтернет-магазині онлайн. Також оформити замовлення можна за телефонами контактного центру, де фахівці допоможуть підібрати найкращі варіанти для зйомок відео контенту.

Доставка підтверджених замовлень діє по всіх містах України (Запоріжжя, Львів, Київ, Харків, Одеса, Дніпро та інші) на відділення Нової пошти. Оплата посилок можлива онлайн через платіжні програми, на карту банку або наложним платежем при отриманні.