Статті

Бездротові навушники: особливості вибору Bluetooth моделей

Меню

Навушники бездротового формату - це аксесуари, що надають свободу рухів для користувача без шнурів, що плутаються і мають гарний звук. Bluetooth аксесуари змогли втілитись у цінний пристрій для любителів якісної музики.

Багатьох цікавить питання: які моделі варто вибирати собі чи на подарунок? Дійсно, гарнітура для улюбленої музики має важливе значення для користувача та має відповідати всім побажанням та вимогам.

Бездротові навушники: особливості та принцип роботи

Будь-які бездротові моделі навушників – це тип пристроїв, які синхронізуються з різноманітною технікою, яка підтримує функцію Bluetooth. Основна перевага таких аксесуарів полягає у відсутності кабелів і швидкому підключенні до смартфону, плеєра або ноутбука. Крім того, одним із ключових факторів блютуз навушників, як і раніше, залишається прослуховування музики без порушення спокою для оточуючих.

Після першого сполучення аксесуара з мобільним телефоном обидва девайси надалі підключатимуться між собою автоматично.

Після покупки навушників потрібно активувати живлення в них, після чого Bluetooth зможе визначати їх та підготує до роботи. Це основний принцип роботи гаджетів з технологією Bluetooth.

Більшість смарт пристроїв Gelius розроблена за останніми технологічними вимогами, що відображається в модифікації блютуз – 5.0. Це забезпечує коректне з'єднання.

TWS навушники - найкращі бездротові моделі

Як було сказано вище, приємним бонусом у використанні таких пристроїв - є відсутність зайвих шнурів і кабелів. Для поєднання аксесуара в парі вони абсолютно не потрібні. Тому багато сучасних користувачів так задоволені покупкою TWS моделей.

Основні можливості:

  • TWS моделі гарнітур від Gelius ідуть у комплекті з індивідуальним футляром (кейсом).
  • Ціна на представлені аксесуари приємна та доступна всім бажаючим.
  • Гаджет здатний працювати як соло аксесуар за допомогою мікрофона, виконаного в корпусі. Це надає можливість користуватися навушниками, не виймаючи смартфон із кишень чи рюкзака. Крім того, TWS може використовуватись за кермом автомобіля.
  • Місткість акумуляторної батареї девайса дозволяє йому працювати 4-8 годин (залежно від вибраної моделі).
  • TWS гарнітури, як правило, внутрішньоканального типу, що є максимально практичним і відрізняє їх приголомшливим звуком.

Бездротові навушники: особливості вибору Bluetooth моделей

Вибір бездротових навушників

Бездротові TWS навушники чудово справляються із відтворенням музичних композицій. Бренд Gelius у своєму сегменті має широкий список відмінних пропозицій за приємними цінами. Кожна модель від українського бренду виконана у стильному дизайні та розрахована на використання для телефонних розмов.

Перед покупкою бездротового смарт аксесуара необхідно переконатися в ключових факторах потреби, а саме:

  1. Для чого використовуватиметься аксесуар найчастіше (пробіжки, прослуховування музики, аудіофайлів, лекцій або для розмов).
  2. Визначити фінансовий бюджет, який користувач готовий виділити для придбання смарт аксесуара.
  3. Вибрати пристрій за смаковими уподобаннями та потребами.
  4. Зверніть увагу на гарантію якості від виробника.

Ці принципи є основними для вибору потрібної моделі гарнітури TWS. Багато факторів сильно впливають на якість файлів, що відтворюються, і важливо про це пам'ятати.

Які блютуз навушники підійдуть для активного відпочинку?

Бренд Gelius пропонує топову добірку аксесуарів для музики та розмов. Відмінності між моделями полягають у зовнішньому вигляді, ціні, а також у певних параметрах, які можна порівняти між собою.

Gelius Pro Airdots One

Сучасний пристрій виконаний у красивому дизайні і здатний подарувати приємні враження від прослуховування улюблених треків.

Ключові особливості моделі:

  • Шумопридушення за технологією ANC.
  • Симпатичний дизайн.
  • Версія Bluetooth – 5.3.
  • Сенсорне плавне керування.

Gelius Pro BlackDots

Bluetooth аксесуар є ультралегким (вага кожного навушника становить - 4 грами) і здатна надати повну концентрацію на улюбленій музиці. Маленькі габарити пристрою дозволяють користувачеві з легкістю гуляти, тренуватися в спортзалі, на вулиці або вдома. Дана модель комфортна та зручна у щоденному використанні, не випадає з вух і не плутається у кишенях.

Особливості:

  • Ультралегкість.
  • Наявність дисплея LED.
  • Повноцінна робота на 4 години використання.
  • Унікальний, привабливий зовнішній вигляд.

Бездротові навушники: особливості вибору Bluetooth моделей

TWS Gelius Basic

Бездротова модель TWS навушників - це стильний аксесуар, приємний за якістю та на дотик. Пристрій чудово підходить для переміщень по місту, для подорожей та різних поїздок, для прогулянок та пробіжок.

Bluetooth навушники можуть працювати при повному навантаженні 6 годин. Акумуляторна батарея зарядного кейсу становить – 250 мАг, а кожного навушника – 40 мАг.

  • Яскравий зовнішній вигляд.
  • Успішна синхронізація із будь-якими смартфонами.
  • Версія Bluetooth – 5.3.

TWS аксесуари для мобільного телефону: як вибрати?

При виборі навушників TWS слід враховувати такі фактори:

  • Bluetooth версія повинна відповідати параметрам до сучасного мобільного телефону і навпаки.
  • Визначення мети використання гарнітури.
  • Покладатися необхідно на дизайн за індивідуальними уподобаннями.
  • Пам'ятати про ергономічність пристрою (зручність використання).
  • Звертати увагу на час роботи, вказаний виробником.
  • Захист від потрапляння на пристрої води.

Де купити бездротові навушники Bluetooth в Україні?

Оформити замовлення на TWS девайси, а також на повербанки, смарт годинники, блютуз колонки та інші смарт пристрої можна онлайн на сторінці інтернет-магазину Gelius. Для отримання консультації представників контактного центру можна замовити телефонний дзвінок або зателефонувати за вказаними номерами.

Відправка діє по всій Україні (Дніпро, Київ, Львів, Харків, Запоріжжя, Одеса та інші) на будь-яке відділення служби Нової пошти.