Статті

Пошук хороших смарт годинників: рейтинг найкращих моделей

Меню

Смарт годинники стали нагадувати міні комп'ютери прямо на зап'ясті руки. Пристрій може підказати точний час і поточну дату, а також відповісти на вхідний дзвінок, побачити повідомлення на дисплеї, ознайомитися зі сповіщеннями прямо з соціальних мереж. Всі ці можливості не вимагають діставати смартфона з рюкзака чи внутрішніх кишень куртки. На дисплеї розумного годинника відображається вся необхідна інформація, що робить гаджет дуже багатофункціональним і продуктивним.

Розумний годинник дозволяє підтримувати зв'язок, працювати в мобільних додатках і запитувати потрібну інформацію, коли це потрібно.

На сайті бренду Gelius можна знайти різні моделі за прийнятними цінами, з різною функціональністю та зовнішнім дизайном.

Пошук хороших смарт годинників: рейтинг найкращих моделей

На що звертати увагу при покупці смарт годинника?

Одним з найважливіших факторів вибору розумного девайсу - є співвідношення стилю фітнес трекерів або Smart Watches. Особливості дизайну обов'язково повинні подобатися користувачеві під час вибору.

Смарт аксесуари – це доповнення будь-якого образу користувачів, зовнішнього вигляду та стилю. Саме тому рекомендується звертати увагу на пропонований дизайн та колірні палітри смарт аксесуарів.

В асортименті продукції Gelius можна знайти різноманітні пропозиції недорогих моделей розумних годинників, які обов'язково доповнять та підкреслять обраний образ.

Смарт годинники з гарним функціоналом

Кращі Smart Watches - це, безумовно, ті пристрої, які мають всі необхідні параметри і опції. Будь-які розумні годинники повиненні бути, в першу чергу, корисними і регулярно використовуватись. Сучасні наручні аксесуари повинні показувати користувачеві час, але вони повинні задовольняти всі вимоги власника.

Пошук хороших смарт годинників: рейтинг найкращих моделей

Основні параметри сучасних годинників

Смарт гаджети називаються так, тому що є максимально продуктивними, сполучаються з будь-якими смартфонами і мають безліч практичних опцій:

  • Наявність Bluetooth для бездротового підключення до мобільного телефону.
  • Вбудований трекер для відстеження активності, контролю здоров'я та багато іншого.
  • Навігація AGPS для визначення маршрутів та розташування власника.
  • Можлива підтримка цих карт для використання гаджета, що замінює повністю мобільний телефон (в основному сімка використовується в дитячих моделях).
  • Мобільна програма для надання власнику смарт аксесуара всіх даних.

Смарт годинники: надійність та захищеність

Всі смарт годинники, які можна зустріти на сучасному ринку, здатні проявляти себе в непередбачених та екстремальних ситуаціях. Захист від води, бруду та пилу повинен бути врахований у вибраних моделях аксесуарів для тих, хто любить активні види відпочинку, екстремальні види спорту тощо.

Моделі від українського бренду мають різні рівні вологозахисту, а також захист від механічних ударів і пошкоджень. IP67 та IP68 - це рівні, які забезпечують максимальний ступінь захисту при використанні смарт годинника в душі, басейні або в морі.