Статті

Power Bank для iPhone: який вибрати?

Меню

Усі, хто використовує сучасні мобільні телефони, стикаються з проблемою розрядки пристрою у невідповідний момент. Особливо важливим є рівень заряду акумулятора в ті моменти, коли необхідно вийти на зв'язок з близькими людьми.

Для вирішення цієї проблеми було розроблено портативні зарядні пристрої, що мають вигляд додаткової батареї. Такі гаджети можуть заряджати смартфони в будь-якій ситуації, незалежно від місця знаходження користувача або відсутності розетки.

Power Bank – це портативний аксесуар для користувачів смартфонів на базі Android або iOS. Особливо такий пристрій стане дуже корисним для власників iPhone. Телефони від бренду Apple є дуже продуктивними та енерговитратними, що позначається на витраті заряду протягом дня стандартного типу акумулятора.

Виходячи з досвіду користувачів, повербанки перевершили зарядні чохли, оскільки не змінюють і не ущільнюють зовнішній вигляд телефону. Крім того, повербанк не обтяжує смартфон, на відміну від чохла з додатковим АКБ.

Основні параметри Power Bank

Основні критерії, на які слід звертати увагу при виборі повербанку:

  • Рівень ємності, заявлений виробником.
    Цей фактор дає визначення, на скільки часу повербанк зможе забезпечити живлення смартфону. Простіше кажучи, ємність батареї – це її час роботи на одному заряді. Найкращим повербанком буде пристрій з ємністю вдвічі більшою за ємність айфону.
  • Розміри повербанку та його вага.
    Чим вища ємність батареї ПЗП, тим габаритніше сам пристрій. Найкращим рішенням буде вибір девайсу під режим експлуатації телефону або планшета.
  • Сила напруги.
    Перед покупкою зарядного гаджета необхідно враховувати збіг сили напруги батареї повербанка та специфікації айфона. Виробники рекомендують заряджати смартфон від порту 1А, планшети - від 2А.

Який портативний зарядний пристрій підійде для iPhone?

Щоб правильно підібрати повербанк, необхідно розглядати параметри його власної ємності, розмірів та габаритності, включаючи рівень струму при розрядженні пристрою.

Для зарядки айфону буде цілком достатньо повербанка з ємністю – до 10 000 мАг. Наявність двох роз'ємів дозволить заряджати різні пристрої, окрім смартфона (роз'єм на 1А або два виходи на 1А та 2А).

Легка вага девайсу дозволить транспортувати його без обтяження в кишені або рюкзаку.

Крім цих факторів можуть бути враховані додаткові та корисні функції: наявність індикатора, який сповіщає про рівень живлення, а також кнопки включення.

Зовнішній вигляд повербанка можна вибрати на будь-який смак для кожного користувача. В інтернет-магазині Gelius можна придбати портативні зарядні пристрої для особистого користування або в подарунок. Різноманітний асортимент дозволяє вибрати привабливі варіанти з можливістю нанесення друку логотипу.

Power Bank для iPhone: який вибрати?

ТОП найкращих Power Bank від бренду Gelius

Український бренд смарт гаджетів пропонує відмінні пристрої, які завжди зможуть зарядити смартфон, здивувати приємним дизайном, а також високою потужністю та продуктивністю.

Повербанки Gelius мають чудовий функціонал і будуть дуже корисними в різних поїздках, переміщеннях по місту, для відпочинку і прогулянок на відкритому повітрі, де відсутня можливість зарядити айфон від мережевої зарядки. Усі представлені ПЗП безпечні та передбачають захист від перенапруг та замикань.

Найкращі портативні зарядні пристрої Gelius

1. Gelius Pro CoolMini (9600mAh) Bird of peace Blue.

Цей пристрій виконаний у червоному, синьому та зеленому кольорах. Також в інтернет-магазині Gelius можна вибрати цю модель із вже оформленим нанесенням цікавих українських логотипів.

Параметри та особливості:

  • Корпус виконаний із алюмінію.
  • Літій-полімерний тип АКБ.
  • Технологія Quick Charge – PD.
  • Точна ємність – 9600 мАг.
  • Високий рівень безпеки та захисту від напруги, а також короткого замикання.
  • Підходить для зарядки: айфона будь-якого покоління, планшета, смарт годинника та навушників.
  • Розміри становлять: 150*48*21 мм.

Power Bank для iPhone: який вибрати?

2. Gelius Pro Edge (10 000mAh) Bird of peace Blue.

Гаджет виконаний у мінімалістичному дизайні та представлений на сайті у кількох кольорах: чорний, синій, gold, silver, сірий та червоний. Міцний корпус моделі виготовлений із металу, що дозволить пристрою витримувати удари чи пошкодження.

Особливості:

  • Міцний та надійний матеріал.
  • Наявність двох портів USB.
  • Передбачений захист від перенапруг.
  • Компактний та стильний зовнішній вигляд.

Power Bank для iPhone: який вибрати?

3. Gelius Pro Velcro (10000mAh) Black.

Цей портативний зарядний помічник добре продуманий до найдрібніших деталей. Пристрій підтримує швидкісну зарядку, виконаний у дуже цікавому дизайні, має багаторівневий захист.

З цим повербанком легко поєднуються будь-які моделі смартфонів, що буде актуальним для великих компаній.

Ключові особливості:

  • Літій-полімерна батарея.
  • Підтримка бездротової технології заряду Qi.
  • Підтримка QC та PD.
  • Надійний захист та безпека.

Power Bank для iPhone: який вибрати?

Де придбати Power Bank в Україні?

Придбати повербанки для айфона, зарядні пристрої, акумулятори, чохли та захисне скло можна в інтернет-магазині Gelius. Для оформлення замовлення необхідно вибрати товари, що сподобалися, і розмістити їх у кошику, також для здійснення замовлення можна зв'язатися з представниками колл-центру.

Всі замовлення доступні для відправлення до всіх регіонів України (Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Львів, Запоріжжя тощо) через Нову пошту. Доставка відбувається від одного до трьох днів з моменту підтвердження деталей замовлення.