Статті

Gelius by Krazi Shark2 – найкраща колонка для пляжних вечірок

Меню

Для всіх, хто не може розлучитися з улюбленими музичними треками та тих, хто любить проводити час на відкритому повітрі, пікніках, прогулянках, в туристичних походах, для тих, хто любить влаштовувати гучні вечірки на пляжі та біля басейну – є чудова новинка в асортименті портативних колонок.

Однією з найпотужніших колонок, представлених в інтернет-магазині Gelius, є - Krazi Shark2. Сама назва кричить про шалений ритм і гучне звучання. Пристрій для прослуховування улюбленої музики створений для користування на відкритому повітрі.

Особливості колонки

  • Блютуз колонка Gelius by Krazi Shark2 ділиться на 2 девайси, потужність яких становить - 20 Вт. Кожна колонка окремо здатна видавати рівень потужності - 10 Вт.
  • Портативний пристрій працює за допомогою Bluetooth з'єднання версії 5.0.
  • Гаджет для прослуховування музики має відмінний захист від води, ударів та попадання піску, пилу або бруду - рівень захисту IPX7.
  • Компактні розміри девайса дозволяють легко транспортувати його: вага становить – 860 грам, параметри – 206.5х78.5х78 мм.
  • Вбудований акумулятор ємністю – 3000 мАг, ємність кожної колонки – 1500 мАг.
  • Мелодичне стереозвучання на 360 градусів.

Дуже важливим критерієм при виборі портативної акустики вважаються саме легкі габарити і компактність. Враховуючи той факт, що, збираючись у поїздку чи турпохід, користувачі беруть із собою безліч необхідних речей, обтяжувати свій рюкзак - не найкраща ідея.

До додаткових плюсів Gelius by Krazi Shark2 відносяться різні застібки для карабіну та кріплення, що дозволяє користувачеві закріпити девайс на одязі, лямці рюкзака або на велосипеді.

Потужність та чистота звучання

Усі меломани можуть підтвердити, що потужність бездротових колонок – це дуже важливий критерій під час її вибору. Особливо це вважається її перевагою для проведення гучних вечірок з великою компанією друзів.

Колонка Krazi, незважаючи на свою легкість ваги та компактність, відтворює збалансоване, найчистіше звучання. Насичені баси дозволяють насолодитися якісною музикою на повну, що дозволить використовувати гаджет будь-де.

Простота та легкість підключення

Синхронізація та підключення за допомогою блютуз з'єднання є вкрай важливими для портативної колонки, враховуючи те, що небагато смартфонів мають високий рівень захисту від води. Тому вся робота походить від портативного гаджета.

Бездротове з'єднання колонки дозволяє використовувати її на відстані від мобільного телефону до 10 метрів. З огляду на легкість пристрою її дійсно легко і приємно брати з собою всюди.

Установка з'єднання зі смартфоном відбувається швидко, після чого можна переходити до регулювання бажаної гучності звуку, а також управління колонкою в цілому.

Вологозахист портативного гаджета для музики

Колонка Gelius by Krazi Shark2 – має високий рівень вологозахисту IPX7. Це надає користувачам чудову можливість – не турбуватися про перебування у воді з пристроєм. Допустимий час знаходження колонки у воді становить – 30 хвилин максимум, при глибині занурення – 1 метр.

Місткість акумулятора колонки дозволяє активно слухати музику 14 годин.