Статті

Навушники для будь-якої пори року - Gelius Pro BlackDots

Меню

Незважаючи на те, що літо здається таким коротким, це не заважає витискати з нього максимум позитивних емоцій. Теплі літні дні можуть запам'ятатися яскравими пригодами, активним відпочинком, спортивними результатами та музичними треками. Музиці більшою мірою властиво повертати людей у певні спогади багато про що, включаючи літні хіти.

Для повернення в минуле достатньо портативної колонки на всю міць або бездротових навушників в усамітненні

Гаджет для улюбленої музики від Gelius

Український бренд пропонує для моломанів одну з найкращих музичних новинок – Gelius Pro BlackDots. Ультратонка модель TWS гарнітури приємно відтворює будь-який плейлист у шумних місцях, в активному русі, поїздках, а також на відпочинку.

Bluetooth навушники BlackDots дозволяють їх власнику повністю зануритися та сконцентруватися на улюблених композиціях завдяки приємному, чистому звуку. Легка вага бездротового аксесуара забезпечує легкість при заняттях спортом, на прогулянках, пробіжках, оскільки може використовуватися без випадання з вух та заплутаних шнурів.

Навушники для будь-якої пори року - Gelius Pro BlackDots

Максимальна практичність навушників Gelius Pro BlackDots

Одна з важливих переваг TWS девайсу полягає - у повній відсутності з'єднаних між собою проводів. Пристрій надає отримання максимального комфорту від використання на інтенсивних тренуваннях. Смарт аксесуар для прослуховування улюблених треків зручно розташовується у вухах і не приносить дискомфорту при тривалій експлуатації.

Крім того, ці блютуз навушники можуть використовуватися як у парі, так і окремо.

BlackDots від Gelius не потребує постійного заряджання пристрою. Обидва навушники мають вбудовані акумулятори по 40 мАг, чого вистачатиме на час - до чотирьох годин. Зарядний бокс (футляр) має чудову енергоємність - 300 мАг, що, у свою чергу, надає користувачеві знову поповнювати зарядку на 60-120 хвилин. Повний рівень заряду кейсу забезпечує роботу аксесуара на 14 годин. Час очікування становить – 180 годин.

Бездротові TWS навушники також дозволяють сенсорним рухом здійснювати прийом та скидання вхідних дзвінків. Вбудований мікрофон розрахований для безперебійного спілкування та аудіозаписів. Виклик голосового помічника активується одним простим натисканням клавіші керування.

Про зовнішній вигляд TWS навушників

Витончений бездротовий гаджет виконаний у мінімалістичному та стриманому дизайні, що, безперечно, виділяє його серед багатьох інших. Корпус футляра має капсульну форму, LED дисплей з інформацією про рівень заряду у відсотках.

Купити модель навушників можна у чорному та білому кольорі.

Навушники для будь-якої пори року - Gelius Pro BlackDots

Сумісність та швидке підключення

Gelius Pro BlackDots підключаються через Bluetooth до всіх сучасних смартфонів для відтворення аудіофайлів, книг та відеороликів. Також пристрій може вільно підключатися до ноутбука та планшетів.

Де можна придбати Gelius Pro BlackDots в Україні?

Купити бездротові навушники, зарядні пристрої, акумулятори для смартфона, смарт годинники, мобільні аксесуари та різноманітні смарт гаджети можна на сайті інтернет-магазину Gelius. Замовлення можуть бути оформлені онлайн через кошик та офлайн за допомогою операторів колл-центру.

Всі посилки відправляються службою "Нова пошта" на зручне відділення у Києві, Львові, Запоріжжі, Харкові, Одесі, Дніпрі тощо. Доставка реалізовується до трьох днів із моменту оформлення.