Статті

Найкращі смарт годинники від українського бренду

Меню

Поступово наручні аксесуари нового покоління витіснили класичні варіанти механічних моделей годинників. Смарт пристрої стали незамінними помічниками у повсякденному житті сучасних людей. Все частіше фітнес трекери і розумні годинники зустрічаються в торгових центрах та магазинах електроніки.

Серед представлених товарів з категорії смарт годинників можна знайти безліч різних варіантів від міжнародних та маловідомих брендів. Більшість аксесуарів вельми популярні і мають високу вартість. Український бренд Gelius, у свою чергу, має широкий та цікавий асортимент різноманітних смарт продуктів, включаючи категорію Smart Watches.

Розумні наручні девайси дозволяють дізнаватися не тільки котра година, але й надати користувачеві інформацію про його щоденну активність та стан здоров'я. Однією з приємних переваг таких пристроїв - є можливість налаштувати і отримувати повідомлення з соцмереж, месенджерів і так далі.

ТОП розумних годинників в асортименті Gelius

Смарт гаджети, представлені в офіційному інтернет-магазині, мають приємний дизайн, відмінну продуктивність і багатофункціональність. На всі моделі дитячих та дорослих Smart Watches з моменту покупки діє гарантія – 1 рік. Нижче представлена ​​добірка кращих моделей розумних наручних гаджетів, які зарекомендували себе чудовою якістю за доступною ціною серед покупців.

Amazwatch GT

Дана модель смарт годинника має всі необхідні параметри, які доповнюють функціональність смартфона. Стильний аксесуар розрахований на використання як чоловіками, так і жінками. Кольорова палітра годинника має чорні, золоті та рожеві варіанти.

Сенсорний дисплей плавно реагує на торкання пальців для отримання необхідної інформації. TFT екран має параметри: роздільна здатність - 240*280, діагональ - 1.69 дюйма.

Завдяки великому вибору циферблатів можна підібрати будь-який знімок для фону за смаковими уподобаннями користувачів. Враховуючи те, що годинник чудово підходить для занять спортом та тренувань, виробники внесли у пристрій спортивні режими, а також смарт датчики для максимальної деталізації показників здоров'я.

Крім того, Amazwatch GT2 дозволяє здійснювати виклики та відтворювати повідомлення. Гаджет має високу автономність, що надає можливість експлуатації на час роботи - від 7 до 14 днів.

Найкращі смарт годинники від українського бренду

NEW GENERATION

Наступний смарт девайс з цієї добірки можна сміливо назвати привабливим помічником для покращення здоров'я та спортивних тренувань. Універсальний аксесуар підходить чоловікам, дівчатам та підліткам для активного відпочинку та фіксування особистих досягнень.

Гаджет допоможе завжди залишатися на зв'язку через Blutoorh з'єднання з мобільним телефоном (протягом тижня безперебійної роботи). Смарт годинник здатний надавати чіткі дані про серцеві ритми, артеріальний тиск, а також про кисень в крові.

Найкращі смарт годинники від українського бренду

IHEALTH 2020

Інноваційна новинка в асортименті смарт годинників від Gelius дозволить власникам підтримувати контроль основних аспектів їхнього життя. Такий пристрій стане найкращим помічником на кожен день та надасть повний аналіз стану здоров'я користувача, включаючи спортивні досягнення та можливість підтримки зв'язку з близькими людьми.

Смарт годинник розрахований на вимірювання артеріального тиску, серцевого ритму, а також температури тіла. Всі отримані дані синхронізуються в мобільному додатку, де зручно побачити повну інформацію про кожну функцію девайса.

Ihealth 2020 оснащений 5 тренувальними режимами для допомоги у досягненнях нових вершин та самовдосконалення.

Найкращі смарт годинники від українського бренду

NEO 2021

Багатофункціональний розумний годинник від бренду Gelius виконаний у стильному дизайні, має високий рівень автономності та захист від вологи - IP65. Смарт аксесуар здатний сповіщати користувача про дзвінки та повідомлення зі смартфона. Також розумний годинник розрахований на допомогу у відстеженні та контролі щоденної фізичної активності.

Всі представлені смарт гаджети відрізняються певними можливостями. Вибір відповідного варіанта залежить від індивідуальних переваг користувачів. Ціни на пристрої від українського бренду демократичні та доступні всім охочим.

Найкращі смарт годинники від українського бренду

Де купити найкращі Smart Watch в Україні?

Оформити замовлення за телефоном чи онлайн можна прямо на сайті інтернет-магазину Gelius. Для консультації фахівців можна зв'язатися за вказаними телефонами. Відправлення підтверджених замовлень діє у всі міста України (Запоріжжя, Львів, Дніпро, Київ, Харків, Одеса та інші) через службу Нової пошти.

Крім смарт годинників в нашому магазині можна придбати онлайн: бездротові навушники, колонки, повербанки та інші розумні гаджети. Доставка посилок діє на будь-яке зручне відділення НП від 1 до 3 днів з моменту замовлення.