Статті

Портативний зарядний пристрій для постійного зв'язку

Меню

Ймовірно, що акумуляторам сучасних смартфонів властиво розряджатися в незручний момент. Розряджена батарея може призвести не тільки до проблем із телефоном, але й до певних наслідків. Адже існує ризик упустити важливий дзвінок або вчасно надати відповідь на повідомлення. Для вирішення цієї проблеми було розроблено переносні зарядні пристрої.

Power Bank стане найкращим помічником для місць, де відсутні розетки та необхідний терміновий зв'язок (відрядження, подорожі, тривалі поїздки тощо). Для користувачів з активним способом життя та зайнятості повербанк є необхідною річчю.

На сьогоднішній день можна знайти безліч відмінних варіантів, які стануть постійними супутниками користувачів, які вирішують проблему зв'язку. На ринку смарт гаджетів представлені різні моделі з певним набором функціональних можливостей, з різним дизайном та керуванням, розмірами та параметрами.

Повербанк від українського бренду

Український бренд Gelius пропонує чудові портативні зарядні девайси за приємними цінами, гарантія якості яких становить – 1 рік. Серед широкого асортименту повербанків є приголомшливий гаджет у трьох кольорах (червоний, зелений та синій) – Gelius Pro CoolMini 2.

Потужний Power Bank допоможе продовжити час роботи розрядженого смартфона і послужити на одному рівні з гаджетом, що заряджається. Використання ПЗП від Gelius забезпечить додаткове збільшення роботи мобільного телефону на добу (24 години).

Представлена ​​модель Gelius Pro CoolMini 2 - це оптимальне рішення для мандрівників, для відпочинку на природі та пікніку, для поїздок на дачу або у відпустку за кордон.

Портативний зарядний пристрій для постійного зв'язку

Основні параметри портативного зарядного пристрою

Однією з ключових переваг представленого Power Bank є можливість для одночасної зарядки декількох пристроїв відразу. CoolMini 2 має два роз'єми USB, а також один Type-C. Місткість ПЗУ становить - 9600 мАч, чого вистачить для декількох повних зарядів.

Для живлення додаткової акумуляторної батареї були передбачені роз'єми Type-C, MicroUSB та Apple Lighting. Крім того, розробники внесли підтримку швидкої зарядки, що вдвічі швидше зарядить телефон (якщо пристрій підтримує технологію Power Delivery).

Корпус Power Bank виглядає дуже стильно та мінімалістично. Завдяки алюмінієвому сплаву, пристрій не тільки міцний та ударостійкий, але й тактильно приємний.

Де придбати Power Bank для смартфона в Україні?

Оформити замовлення на повербанки, зарядні пристрої та кабелі, а також чохли, захисне скло та смарт гаджети - можна онлайн на сайті інтернет магазину офіційного бренду Gelius. Для отримання додаткової консультації та інформації про акції можна зв'язатися з представниками контактного центру.

Відправка всіх посилок діє через службу "Нова пошта" на будь-яке зручне відділення по всіх регіонах України (Одеса, Запоріжжя, Харків, Київ, Дніпро, Львів та інші).