Статті

Навушники Gelius Pro Capsule 4 – максимально бездротова практичність

Меню

Серед гарнітур для прослуховування музики найбільшою популярністю та попитом користуються бездротові навушники TWS. Користувачі відзначають їх зручність та практичність на високому рівні.

Деякі виробники у нових лінійках смартфонів прибирають усім звичний роз'єм – mini jack на 3.5 мм. Це цілком логічно, адже шнури навушників, що постійно заплутуються, займають час.

Починаючи пошуки підходящої моделі бездротового девайса, стає складно зупинитись на одній конкретній моделі. Вибір навушників на сьогоднішній день дуже різноманітний як на вигляд, так і з питання цінової категорії. Також сучасні TWS аксесуари можуть бути різних типів, кольорів, з різноманітними характеристиками та можливостями.

Враховуючи вимоги користувачів, які вже на власному досвіді спробували безліч навушників у справі, можна зрозуміти, які можуть стати кращим варіантом для покупки.

Всі моделі блютуз навушників розраховані на достатню автономну роботу та певну якість їхнього звучання.

Навушники від українського бренду Gelius: функціональні можливості

Бренд Gelius знову поспішає порадувати користувачів новою бездротовою моделлю – Gelius Pro Capsule 4 GP-TWS-004i Black. Ця модель обов'язково порадує чистим та потужним звучанням. Крім того, Capsule 4 має приголомшливий, стильний зовнішній вигляд і добре продуманий корпус до дрібних деталей. Основні можливості:

  • Гаджет для прослуховування улюбленої музики має останню версію Bluetooth – 5.1, що дозволяє швидше та стабільніше підключатися до смартфону.
  • Аксесуар відмінно підходить до всіх операційних систем мобільних телефонів – до iOS та Android.
  • Мікросхеми в девайсі відмінно розроблені та вдосконалені. Сигнал передачі зв'язку за допомогою bluetooth підключення працює посилено від колишніх навушників.
  • Продуманий алгоритм обробки самого сигналу надає користувачам прекрасну еквалізацію, що зробить аудіофайли, що відтворюються, багатшими і соковитішими.
  • Навушники мають сенсорне керування для перемикання треків, увімкнення їх, а також вибору необхідного рівня гучності. Відповідати на вхідний дзвінок також зручно завдяки одному дотику.
  • Девайс має приголомшливий звук та заглушає сторонні шуми. У режимі розмови можна чути співрозмовника чітко та без перешкод. Також модель Capsul 4 підтримує роботу голосових помічників, у тому числі Siri.

Навушники Gelius Pro Capsule 4 – максимально бездротова практичність

Ємність та бездротова зарядка

Місткість акумуляторної батареї кожного навушника становить - 40 мАг. Зарядний бокс має ємність – 300 мАг. Заряду буде цілком достатньо від 5 до 6 годин для розмов або прослуховування музики без перерв.

Зарядити девайс можна всього за 1 годину 20 хвилин від мережевого пристрою або повербанку.

Одним з найприємніших плюсів цієї моделі є - технологія бездротової зарядки кейсу. Крім того, заряд надходить також швидко – 1.5 години.

Gelius Pro Capsule 4: суперкомпактність

TWS гарнітура має легкі та компактні розміри. Вага кейсу становить - всього 32 грами, а одного навушника - 3.2 грами.

Модель дуже практична в користуванні і приємно керується, легко вміщується в кишені і не займає багато місця. Розміри кейсу – 45*24.5*52.8 мм.

Керування TWS навушниками

Gelius Pro Capsule 4 швидко підключаються до мобільного телефону, як тільки аксесуар виймається із зарядного боксу. Для цього достатньо синхронізувати обидва пристрої та переконатися у підключенні блютуз на смартфоні.

Після підключення можна слухати улюблені композиції або розмовляти по телефону.

Де купити TWS навушники в Україні?

Бездротові навушники, колонки, повербанки, кабелі та інші смарт гаджети можна придбати на сайті інтернет-магазину Gelius. Наші менеджери швидко приймуть замовлення та проконсультують у виборі найкращих варіантів для себе чи на подарунок. Ми працюємо по всій Україні: Харків, Львів, Запоріжжя, Київ, Одеса, Дніпро та інші. Доставка здійснюється через службу Нової пошти (1-3 дні).