Статті

Осінні смарт гаджети з Gelius

Меню

Перший день осені є початком навчального року для школярів та студентів. Для багатьох - це лякаючий період часу, до якого так важливо підготуватися. На жаль, продовжити літо та насолоду відпочинком на природі закінчується. Але саме тому цінність відпустки така для нас висока.

Осінні смарт гаджети

Для будь-якої пори року існують смарт пристрої, розраховані на покращення якості повсякденного життя сучасної людини. Якщо теплі дні надихають вирушити з друзями в туристичний похід, на пікнік або провести вихідні на дачі, слід не забути покласти в рюкзак необхідні аксесуари: повербанк, навушники, пляшку води, а також колонку для атмосферної музики.

ТОП гаджетів для осені від Gelius

Gelius Pro Mega Boost

Осінній час – це початок навчального року для студентів та учнів шкіл. Після тривалого відпочинку необхідно одразу вникати у навчальний процес багатьох важливих предметів. Вчитися та отримувати знання у будь-якій галузі не тільки цікаво, а й необхідно для майбутнього. Але не менш важливим - є правильний відпочинок. Осінні вечори та вихідні можна провести з друзями, відвідати цікаві місця, зайнятися улюбленими захопленнями. Один із приємних видів відпочинку вдома або на відкритому повітрі – комп'ютерні та мобільні ігри.

Для максимальної зручності проходження мобільних ігор вже давно було розроблено чудові пристрої - геймпади. З їхньою допомогою можна добре відпочити від робочого дня та зі зручністю пограти в улюблену гру.

У каталозі бренду Gelius є розділ різноманітних джойстиків для легкого проходження улюблених іграшок. Gelius Pro Mega Boost – один із стильних та практичних аксесуарів, мета якого – зробити ігровий процес на мобільному телефоні максимально комфортним.

Джойстик розроблений для смартфонів з операційною системою Android і iOS.

Осінні смарт гаджети з Gelius

Gelius Pro CoolMini 2

Незамінним гаджетом для будь-якої пори року завжди був і залишається портативний зовнішній акумулятор. Функціональний девайс має вигляд додаткової батареї, яка стане в нагоді у будь-яких поїздках, на відпочинку, у відрядженнях та скрізь, де відсутні мережні розетки.

Повербанк від Gelius дозволяє зарядити кілька електронних пристроїв одночасно. На моделі CoolMini 2 є два USB роз'єми. Місткість батареї на 9600 мАч надає користувачеві кілька повних циклів заряджання за один раз.

В асортименті Power Banks від Gelius можна знайти моделі ПЗП на 20000 мАг.

Осінні смарт гаджети з Gelius

Gelius Android Smart TV

ТВ приставка для телевізора – це гаджет для будь-якої пори року, особливо для осені. Адже осінній час - це період для занурення в нові фільми та свіжі сезони улюблених серіалів під затишним пледом зі смаколиками. Саме для такого відпочинку Gelius рекомендує купити смарт приставку Gelius Android Smart TV.

Стильний пристрій має компактні розміри, дозволяє насолодитися якісним зображенням у 4К / HDR і без будь-яких дротів зробить із звичайного телевізора Smart TV.

Gelius Gift Kit

Для осінніх вечорів у теплій компанії сім'ї та друзів обов'язково знадобиться автоматичний штопор для вина - Gelius Gift Kit. Пристрій доповнює своїм стилем будь-який інтер'єр, полегшує зрізання етикетки та відкриття пляшки. Гаджет забезпечить швидке відкорковування пробки за 6 секунд.

Де придбати корисні смарт гаджети в Україні?

Придбати розумні аксесуари можна в інтернет-магазині Gelius онлайн або за допомогою менеджерів за телефонними номерами контакт-центру. Всі замовлення надсилаються через Нову пошту у всі міста України: Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Київ, Харків, Львів і т.д.

Доставка посилок здійснюється від одного до трьох днів з моменту підтвердження замовлення оператором.