Статті

Нові TWS навушники Gelius Pro Airdots GP-TWS-001W White

Меню

На сьогоднішній день бездротові навушники стали незамінним аксесуаром для багатьох людей. TWS навушники - це практичні та корисні помічники для роботи, відпочинку та спілкування з близькими. Все частіше в магазинах можна знайти безліч цікавих моделей, у яких повністю відсутні дроти. А ключовою перевагою таких аксесуарів є висока автономність тривалої роботи пристроїв. Своєчасна підзарядка кейсів не засмучує користувачів, оскільки самі гарнітури та їхнє живлення продумані до дрібниць.

Деякі моделі TWS навушників оснащені бездротовою технологією заряджання з її передбаченою високою швидкістю. Тому мало хто зараз здивується стильним аксесуарам, розташованим у вухах сучасної людини.

Бренд Gelius у своєму широкому асортименті смарт гаджетів надає багато стильних, практичних та доступних кожному товарів. Категорія бездротових навушників Bluetooth пропонує великий вибір якісних пристроїв на будь-який смак. Всі TWS аксесуари мають гарантію якості від виробника - 12 місяців.

Нові TWS навушники Gelius Pro Airdots GP-TWS-001W White

Навушники від українського бренду

Одна з нових моделей, представлених брендом – Gelius Pro Airdots. Сучасний пристрій має елегантний, класичний стиль, приголомшливе звучання і високу автономну роботу для постійного використання.

Навушники зручні в експлуатації, мають компактні розміри та легку вагу – 44 грами. Їх можна використовувати будь-де: в поїздках, для спортивних занять, на прогулянках, пробіжках, в метро і наземному транспорті, за кермом автомобіля, для онлайн нарад і так далі.

Представлені TWS навушники оснащені потужними динаміками для відтворення аудіофайлів з діапазоном частот - 20-20000 Гц. Аксесуар відтворює чудовий звук під час прослуховування музики, перегляду фільмів та в режимі телефонної розмови.

Зручне сенсорне керування дозволяє керувати дзвінками зі смартфона, перемикати та зупиняти треки. Місткість вбудованої батареї кожного навушника становить 30 мАг. Універсальний зарядний бокс має ємність АКБ - 250 мАг. Підзарядити футляр можна бездротовою зарядкою або кабелем Туре-С (передбачений у комплектації). Час зарядки – півтори години, а повноцінний робочий час – 4-6 годин.

На зовнішній стороні кейсу розташований світловий індикатор заряду. А підключається бездротовий гаджет до смартфона стабільно та швидко через Bluetoot з'єднання. Gelius Pro Airdots підходить до всіх сучасних смартфонів (Android, Apple).

Нові TWS навушники Gelius Pro Airdots GP-TWS-001W White

Де купити TWS навушники в Україні?

Придбати бездротові навушники, повербанки, зарядні пристрої, кабелі, мобільні аксесуари та інші гаджети можна в інтернет-магазині Gelius онлайн. Для консультації спеціаліста та допомоги у виборі можна зателефонувати за телефонами, вказаними на сайті бренду.

Всі підтверджені замовлення надсилаються на обране покупцем відділення Нової пошти по всіх містах країни (Львів, Одеса, Запоріжжя, Київ, Дніпро, Харків тощо) протягом 3 днів.