НовиниСтатті

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

Меню

Сьогоднішній світ наповнений дорогою електронікою, що привело бренд Gelius до змін стандартних шаблонів. Gelius - це український бренд смарт гаджетів та аксесуарів, який розпочав свій шлях у 2018 році. Мета бренду проста і достатньо амбітна: створювати передові продукти прекрасної якості за доступною ціною для кожного.

Гаджети з представленого асортименту є справжніми помічниками у повсякденності людей. Цей критерій надихнув фахівців створити ексклюзивну ідею, виражену в унікальній лінійці "Incredible".

Лінійка передбачає групу оригінальних пристроїв для всіх, хто йде в ногу з часом. До неї входять саме ті девайси, які розкривають вишуканість, сучасність та особливий стиль.

Серія "Incredible"

"Incredible" представляє різноманітну лінійку девайсів з широким функціоналом. Кожен продукт із серії є оперативним помічником у вирішенні багатьох щоденних завдань.

У категорії передбачені:

  • Розумний годинник, який стане вірним супутником для активного способу життя.
  • Навушники для неймовірного занурення в світ музики без меж..
  • Автомобільний тримач для зручних та безпечних поїздок на машині.
  • Потужний повербанк, який зарекомендував себе надійним джерелом енергії в будь-якій ситуації.
  • Док-станція 3 в 1 для одночасної підзарядки навушників, смарт вотч та телефону.
  • Корисні мобільні аксесуари для живлення девайсів - портативний зарядний пристрій та кабель.

Smart Watch: надійність та інновації в одному гаджеті

Смарт годинник з представленої лінійки - це стильний аксесуар і мультифункціональний асистент, що дозволяє максимально ефективно використовувати кожен момент життя.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Мультимедійні можливості

З розумним годинником Amazwatch GT3 завжди під рукою все мультимедійне життя. Перемикати музичний плейлист, дзвонити та приймати дзвінки, керувати звуком можна прямо із зап'ястя. Завдяки смарт годинникам всі важливі події, повідомлення та сповіщення не вимагають діставати смартфон з кишені.

✅ Відстеження здоров'я та фізичної активності

Smartwatch - це персональний тренер та помічник в одному екземплярі. Модель смарт годинника оснащена датчиками для цілодобового моніторингу здоров'я, які дозволяють відстежувати пульс, рівень кисню в крові та артеріальний тиск. Наручний гаджет надає дані про якість сну та щоденну активність, включаючи статистику. Amazwatch GT3 стане інструментом для досягнення здорового способу життя.

Широкий вибір режимів для занять спортом у тренажерному залі, на вулиці чи вдома дозволить підвищити результативність та підібрати оптимальні вправи кожному. Модель передбачає понад сотню спортрежимів для різних тренувань.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Водонепроникність та міцність

Розумний годинник має стійкість до води і пилу, що робить його ідеальним вибором для активного відпочинку, плавання і спорту на відкритому повітрі. Міцний корпус забезпечує захист не тільки від вологи, а й від ударів і подряпин, зберігаючи бездоганний зовнішній вигляд протягом тривалого часу. Стандарт захисту IP68 дозволяє занурювати смарт годинник до 1,5 м глибини.

✅ Безкоштовний мобільний додаток

Для максимальної зручності використання розумного годинника та отримання всіх переваг можна скористатися безкоштовним додатком DaFit. Програма дозволяє налаштовувати повідомлення, стежити за статистикою активності, аналізувати дані про сон та багато іншого.

✅ Зручність та образ

Смарт годинник серії "Incredible" володіє сучасним дизайном, легкістю та елегантністю. Девайс підкреслює неповторний стиль користувача, доповнюючи як повсякденний образ, так і особливі моменти.

Smart Watch від Gelius - не просто гаджет, це особистий асистент, тренер і модний аксесуар в одному флаконі.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

Бездротові навушники: безкомпромісне звучання

Девайс із серії "Incredible" - це втілення передових технологій та чистоти звучання у світі бездротового аудіо. Модель виконана в оригінальному витонченому дизайні, має високу продуктивність і безмежну свободу руху.

Унікальний дизайн навушників з прозорим корпусом надає їм особливого шарму і сучасного вигляду. Саме такі навушники стають незамінним аксесуаром для тих, хто цінує сучасні технології та бездоганність.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Чудова якість звуку

TWS гаджет дозволяє проникнутися глибоким і насиченим звучанням кожної ноти. Завдяки зручній посадці у вухах навушники забезпечують чистий звук, дозволяючи користувачеві насолоджуватися улюбленою музикою у будь-якому місці.

✅ Абсолютна свобода дій

Гарнітура оснащена передовою технологією True Wireless Stereo, що означає повну та надійну відсутність проводів. Такий формат дозволяє отримувати справжнє задоволення від музики або спілкування по телефону без заплутаних проводів, що ідеально для занять спортом та подорожей.

✅ Міцність та стійкість

Завдяки передбаченому захисту від перенапруги і стійкості до вологи і поту, навушники дозволяють проводити тренування в дощовий день. Крім того, в моделі передбачена функція Over Voltage Protection, яка забезпечує користувачеві надійний захист від перенапруги.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Особлива унікальність

Bluetooth навушники оснащені вбудованим мікрофоном для голосових дзвінків та зручного спілкування. Технологія ANC в аксесуарі знижує рівень шуму і дозволяє насолоджуватися високою якістю відтворення навіть в особливо шумному середовищі.

Gelius Incredible - це навушники, які підійдуть усім поціновувачам якості, зручності та унікальності. Вони знадобляться музичним ентузіастам, спортсменам, людям, які ведуть активний спосіб життя і всім, хто шукає комфорт у своїй аудіо-подорожі.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

Бездротова зарядка: зручність без меж

Портативна док-станція - це інноваційне рішення та практичне пристосування для сучасної людини. Гаджет здатний заряджати TWS навушники, смартфон і електронні годинники одночасно.

✅ Неймовірна практичність: 3 в 1

Wireless Charger від Gelius дозволяє забути про такі турботи, як почергове живлення всіх девайсів. Зарядити навушники після тренування, підзарядити смартфон перед важливою нарадою або забезпечити енергією розумний годинник на весь день - тепер просте завдання, з яким швидко впорається бездротова зарядка. Крім того, док-станція з елегантної лінійки сумісна з яблучною технікою.

✅ Ультракомпактність

Гаджет займає мінімальний простір на будь-якій поверхні. Суперкомпактність і приємний зовнішній вигляд - це якості, які роблять його ідеальним аксесуаром.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Універсальність та сумісність

Модель розрахована на сумісність і швидке підключення пристроїв, що підтримують технологію Qi. Вона підійде під моделі навушників, смартфонів і смарт годинників нового покоління.

✅ Неперевершений дизайн та естетика

Док-станція має не тільки видатну функціональність, а й неперевершений стиль. Елегантний дизайн робить девайс невід'ємною частиною робочого простору або інтер'єру будинку.

✅ Універсальна корисність та якість

Бездротова зарядка підійде для всіх, хто шукає ефективне рішення для заряджання своїх гаджетів. Вона стане в нагоді діловим людям, студентам, мандрівникам, а також користувачам, які цінують комфорт і якість у своєму повсякденному житті. Це надійний аксесуар для зручної підтримки енергії гаджетів, незважаючи на інтенсивний спосіб життя.

Автомобільний тримач: надійний компаньйон у дорозі

Тримач для смартфона в машину ODYSSEY - це передове рішення для сучасних водіїв. Гаджет із серії "Incredible" є потужним і практичним пристроєм для подорожей за кермом.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Швидкість зарядки та потужність

Холдер для смартфона має відмінну потужність 15 Вт для швидкої бездротової зарядки смартфона, дозволяючи автомобілісту залишатися завжди на зв'язку. Одна з ключових особливостей холдера ODYSSEY – здатність інтелектуального визначення смартфона для надання швидкого живлення його АКБ.

✅ Надійне кріплення за допомогою смарт механізму

Тримач має практичну конструкцію розсувного механізму і за допомогою сенсорних датчиків руху надійно закріплює смартфон. Такий механізм дозволяє його швидко і легко встановлювати в тримачі, а також знімати, не відволікаючись від водіння.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Привабливість та безпека

Холдер ODYSSEY - це функціональний автомобільний пристрій, який володіє привабливим дизайном. Автомобільний тримач забезпечує безпеку та комфорт у дорозі. Більше не потрібно турбуватися про зарядку смартфона в дорозі, за допомогою автоматичного аксесуара користувач залишається на зв'язку, зосередившись на водінні.

✅ Висока ефективність: оптимальне рішення для подорожей

Тримач ODYSSEY - оптимальне рішення для сучасних водіїв авто. Він надає надійну фіксацію, кріплення і максимальну зручність зарядки смартфону, що відмінно підходить для поїздок по місту або більш далеких подорожей.

Стильний автомобільний аксесуар стане вірним супутником у поїздках, роблячи їх більш безпечними та комфортними.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

Gelius Velcro: бездротова швидкість

Зовнішній акумулятор із серії "Incredible" поєднує в собі приголомшливий дизайн і передові бездротові технології.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Унікальний вигляд та надійність з'єднання

Конструкція додаткової батареї вельми незвичайна, що виділяє її серед інших повербанків. На корпусній панелі ПЗП встановлені присоски з метою комфортної стійкості на рівній площині. Power Bank гарантує стабільне та безпечне з'єднання зі смартфоном.

✅ Ефективна працездатність

Повербанк надає максимальну ефективність живлення. Дротове підключення у свою чергу забезпечує швидкісну зарядку з підтримкою технологій PD - 20W і QC - 3.0. Крім того, модель Gelius Velcro розрахована на дротову зарядку відразу декількох пристроїв.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Безпека для гаджетів

Крім продуктивності та широкої функціональності, повербанк надає користувачеві надійність та безпеку живлення. Модель володіє забезпеченим захистом від перегрівання, коротких замикань та перерозряду.

✅ Зручність та портативність

ПЗП Velcro досить компактний, що дозволяє його легко розміщати в кишені або сумочці. Портативність робить його максимально практичним та корисним помічником на будь-які випадки життя.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

Портативна колонка: вражаючий звук

Серія "Incredible" включає ще один приголомшливий акустичний гаджет. Gelius by Krazi Shark2 - це портативна блютуз колонка, яка має високу потужність і продуктивність. Пристрій підійде для всіх шанувальників якісного звуку та свободи руху.

✅ Приголомшливе 360-градусне стереозвучання

Стереозвук бездротової колонки дозволяє поринути у світ кращих музичних треків будь-де. Krazi Shark2 своїм звучанням здатна створити атмосферну обстановку, наповнюючи простір яскравою і чистою мелодією.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ IPX7: надійна водонепроникність

Передбачений захист IPX7 робить колонку ідеальним вибором для кожного меломана: вечірка біля басейну, пікнік на природі, піша або велосипедна прогулянка. Ця модель може стикатися з водою, продовжуючи забезпечувати безперервне відтворення треків.

✅ 1=2: потужний поділ

Портативна колонка з потужністю 20W дозволяє насолоджуватися гучним і чистим звуком. Крім того, аксесуар здатний розділятися на дві окремі потужні колонки, кожна з яких володіє потужністю 10W. Таке розділення дозволяє створювати навколо себе стереоефект і справжню багатоканальну музику, перетворюючи простір на справжній звуковий оазис.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

✅ Безперебійне відтворення на 14 годин

Кожна колонка оснащена вбудованими батареями ємністю 1500 мАч, що надає безперебійний звук протягом 14 годин прослуховування музики.

✅ Швидке підключення

Модель колонки обладнана функцією Bluetooth 5.0, яка забезпечує швидке та стабільне з'єднання. Зручність використання акустики полягає у можливості контролювати відтворення звуку та керувати гучністю прямо з мобільного телефону або лептопа.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

Стильні мобільні аксесуари для заряджання гаджетів

У лінійці "Incredible" також представлені унікальний мережний зарядний пристрій і міцний кабель. Вони мають дуже незвичайний сучасний дизайн та здатні надати не тільки потужне, але й швидке живлення гаджетів.

Мережева зарядка GENESIS має суперпотужність, незважаючи на свої компактні розміри. Виготовлений з вогнетривкого полікарбонату та оснащений технологією GAN, блочок є повністю безпечним та неймовірно ефективним у роботі. З двома роз'ємами - одним для швидкого заряджання до 10 Вт та іншим для передачі потужності до 30 Вт, аксесуар для зарядки здатний швидко заряджати безліч електронних девайсів.

✅ Міцний USB кабель FUSION має функцію швидкої передачі даних, швидкість якої становить до 480 Мбіт/с. Окрім своєї потужності, провід втілює справжній витвір мистецтва у світі мобільних аксесуарів. Стильний дизайн і сучасний вид кабелю виконаний у прозорому корпусі, підсвічується помірним блакитним кольором. З кабелем серії "Incredible" зарядка смартфона буде проводитися з відчутним стилем.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

Чому Gelius?

Український бренд спеціалізується у сфері розумних гаджетів та оригінальних аксесуарів з 2018 року. Головна перевага компанії виражається у постійному вдосконаленні якості продукції, яка пропонується за доступними та вигідними цінами. Гарантійний термін на весь асортимент товарів становить від 6 до 12 місяців. Кожен продукт має сертифікацію якості, а також проходить ряд обов'язкових тестів і перевірок перед продажем.

Місія бренду полягає в задоволенні потреб, наданні користі та радості для людей. Саме тому якісне обслуговування покупця є першочерговою метою компанії.

На сайті офіційного інтернет-магазину Gelius можна знайти безліч корисних смарт гаджетів, вибрати кращі подарунки для близьких і отримати професійну консультацію провідних фахівців.

Крім того, Gelius представлений у магазинах відомих ділових партнерів: Фокстрот, Ельдорадо, Цитрус та інші. Компанія регулярно проводить соціальні активності, а також ряд цікавих конкурсів.

Incredible: ексклюзивна лінійка стильних гаджетів від Gelius

Де купити смарт гаджети з доставкою по Україні?

Купити навушники, повербанк, смарт годинник, колонку, корисні гаджети в авто за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Gelius. Оформити замовлення можна за допомогою представників магазину або через кошик онлайн в один клік. Доставка підтверджених замовлень діє по Україні: Львів, Харків, Одеса, Київ, Дніпро та ін. Відправлення здійснюється від 1 до 3 днів на вибране відділення Нової пошти.

Для максимальної зручності покупців є кілька видів оплати посилок: платіжні системи онлайн, банківський переказ або накладеним платежем (післяплатою) при отриманні.