НовиниСоц активність Gelius

Благодійний проєкт "Ви неймовірні" від бренду Gelius

Українське життя в перші півроку війни нам здавалося складним і безвихідним. День за днем кожен прокидається, працює та живе заради перемоги для України та її якнайшвидшого наближення. Ми настільки зайняті, що не помічаємо, наскільки сильнішими стаємо з кожним днем. Безвихідь вже втратила свою силу, адже ті самі складнощі зробили нас стійкими та усвідомленими людьми. Коли ми дивимося на наших героїв, які захищають нас ціною свого власного життя, ми набуваємо ще більшу внутрішню силу та впевненість у перемозі.

Це мотивує нас не здаватися і продовжувати працювати у професійній сфері та над собою. Ми часто зустрічаємо військових у формі на вулицях нашого міста. Ми не знайомі з ними особисто, але зустрічаючи їх, нас переповнює подяка та глибока вдячність за їхній внесок у наш захист та спокій. У більшості таких ситуацій, на жаль, нам незручно висловити ці слова вдячності, тому нас огортає мовчання.

Це надихнуло нас втілити чудову ідею для благодійного проєкту від бренду Gelius. Щодня ми відправляємо благодійні набори смарт гаджетів за запитами військових. Вочевидь, що повербанк, зарядний пристрій і універсальний USB кабель у комплекті є корисним арсеналом для підтримки зв'язку. Такі набори доповнюються листівками з подякою, а на повербанки наносяться логотипи та гравіювання для підтримки настрою наших захисників.

Щоб посилити військовий бойовий дух, ми пропонуємо вам підтримати нашу ініціативу і приєднатися. Яким чином?

  1. Ви зображаєте малюнок або пишите надихаючий вираз у вигляді цитати. 
  2. Заповнюєте анкету і завантажуєте фото малюнку або макет за цим посиланням.
  3. Ми друкуємо і вкладаємо ваші малюнки, макети і побажання в благодійні набори з повербанками.

Будемо дуже вдячні вам за пости або сторіс малюнків в соціальних мережах з хештегом #ЗСУ #ти_неймовірний #ти_неймовірна, відмічайте @Gelius.ua, щоб більше людей змогли взяти участь в благодійному проєкті.

Чим більше малюнків, тим більше наборів ми відправимо для військових!

Крім того, ми оберемо 10 малюнків для відцифрування та подальшого нанесення їх на повербанки.

Таким чином наші герої, заряджаючи дрон або смартфон, бачитимуть ці малюнки і отримуватимуть порцію НАТХНЕННЯ, ЛЮБОВІ, ПІДТРИМКИ ТА ПОДЯКИ.

Ми сподіваємося, що малюнки змусять захисників усміхатися, а зовнішні акумулятори допоможуть їм залишатися на зв'язку з рідними та близькими.