Статті

Найкращі рюкзаки для ноутбуків від українського бренду Gelius

Меню

Для людей з активною життєвою позицією та користувачів комп'ютерної техніки важливо мати зручний аксесуар для транспортування необхідних речей. Сьогодні придумано безліч стильних та надійних рюкзаків, призначених для лептопів та смарт гаджетів. Такі рюкзаки забезпечують рівномірний розподіл ваги на спину та плечі людини, звільняючи руки. Правильно підібравши потрібний аксесуар, ноутбук легко розміститься всередині і не створюватиме дискомфорту під час рухів.

Український бренд Gelius у своїх моделях рюкзаків передбачив все для безпеки електронних пристроїв, включаючи безліч кишень для особистих речей.

Найкращі рюкзаки для ноутбуків від українського бренду Gelius

ТОП найкращих моделей рюкзаків для ноуту від Gelius

Серед представлених моделей аксесуарів для ноутбуків можна виділити три чудові варіанти в стильному оформленні. Їх переваги оцінили багато користувачів: студенти, працівники офісів, мандрівники, школярі тощо. Основна мета покупки рюкзаків полягає у захисті документів та важливих паперів, коштів та інших важливих речей. Для цього більшість сучасних моделей мають приховані кишені та відділення. Також аксесуари повинні справлятися з коректним розподілом речей, що транспортуються, надавати підзарядку смарт гаджетам і бути вологонепроникними.

Gelius Backpack Slim Edition

Нова модель від українського бренду виконана у стильному дизайні і є дуже функціональною для планшетів, ноутбуків та іншої техніки. Відділення для лептопа всередині має м'яку підкладку. Сам аксесуар виготовлений із міцних, зносостійких матеріалів.

Дана модель рюкзака відмінно підходить для будь-яких лептопів, діагональ яких складає - 14 дюймів.

Gelius Waterproof Protector

Модель аксесуара, що добре зарекомендувала себе на практиці, має водонепроникний матеріал, добре прогумовані блискавки і безліч таємних кишень для особистих речей користувачів. Рюкзак розрахований на місткість портативних комп'ютерів із діагоналлю 17 дюймів, а також на надання підзарядки пристроїв у дорозі через вихід USB.

Gelius Waterproof Protector має ортопедичну спинку для комфортного пересування містом або у відрядженнях.

Gelius Backpack Saver

Стильний рюкзак для ноута та планшетів має гарну щільність матеріалу, кодовий замок та заховані від сторонніх очей таємні кишені для безпеки збереження речей.

Аксесуар відмінно підійде для лептопів із діагоналлю екрану 15.6 дюймів.

Найкращі рюкзаки для ноутбуків від українського бренду Gelius

Де купити найкращі рюкзаки для ноутів в Україні?

Придбати аксесуари для транспортування портативної електроніки, а також повербанки, смарт годинники, бездротові навушники та багато іншого можна в офіційному інтернет-магазині Gelius. Всі замовлення оформляються онлайн або за номерами контактного центру.

Відправка діє по всіх регіонах та областях України (Київ, Запоріжжя, Львів, Одеса, Харків, Дніпро тощо) на будь-яке відділення Нової пошти. Доставка підтверджених замовлень відбувається від одного до трьох днів.