Статті

Огляд найкращих бездротових колонок

Меню

Музика дозволяє розслабитися в потрібний момент, добре провести час у компанії друзів та родини, чудово повеселитися на пляжних вечірках і просто надихнути будь-яку людину на нові звершення. Для прослуховування улюблених композицій придумано безліч чудових портативних пристроїв. Мобільні девайси стали чудовим рішенням для тих, кому подобається створювати хорошу атмосферу.

Бездротові навушники та портативні колонки завжди стануть у нагоді для перегляду фільмів, слухання музики, лекцій або книг.

У каталозі бренду Gelius можна знайти чудові пристрої за доступними цінами. Крім того, на нашому сайті можна вибрати компактні моделі та потужні варіанти. Усі портативні колонки можуть відрізнятися зовнішнім виглядом, габаритами, параметрами та ергономічністю.

Портативна акустика за доступними цінами для кожного

Для багатьох, хто цікавиться покупкою Bluetooth колонки, цікавим питанням є грошова вартість. Бездротові колонки - це корисні пристрої, які чудово підходять: поціновувачам якісної музики, дорослим та підліткам з активною позицією в житті, організаторам різних заходів, автомобілістам тощо. Вартість портативних колонок може змінюватись від мінімальних 100 гривень до кількох мільйонів гривень (залежно від бренду та параметрів пристроїв).

Огляд найкращих бездротових колонок

Основні особливості та властивості моделей блютуз колонок Gelius

Український бренд вже кілька років виробляє переносні колонки, сенс купівлі яких полягає у максимальній практичності та функціональності пристроїв.

Характерні можливості портативних колонок від Gelius

Підключення через Bluetooth та NFC.

Бездротове підключення смарт гаджетів передбачає відсутність наявності кабелів і шнурів, які обмежують дії користувача. Моделі акустичних девайсів, представлені в офіційному інтернет-магазині, успішно підключаються до смартфонів, телевізорів, плеєрів, планшетів за допомогою Bluetooth з'єднання. Всі дані коректно синхронізуються між пристроями, що підключаються, і при наступних підключеннях швидко сполучаються один з одним.

Представлені портативні пристрої мають різні версії Bluetooth, що дозволяє користувачам підбирати варіант, який підходить для моделі смартфона. Блютуз колонки мають певні способи з'єднання для гаджетів з будь-якою операційною системою.

Крім функції Bluetooth з'єднання, колонки від українського бренду можуть підключатися до смартфонів через NFC. Процес такого підключення простий: для з'єднання пристроїв необхідно лише піднести бездротову колонку до мобільного телефону і вони підключаться один до одного (протягом кількох секунд).

Обидва види підключень надають можливість передачі даних і дистанційного управління колонкою.

Огляд найкращих бездротових колонок

Підключення за допомогою TWS.

Ця можливість надає підключення одночасно двох колонок і більше до мобільного телефону або до інших девайсів. З такою функцією колонки будь-яка подія набуде якісного і гучного звуку без будь-яких труднощів.

Використання бездротових колонок без рук (Handsfree).

На сьогоднішній день встановити гучний зв'язок можна будь-де за допомогою сучасних портативних колонок. Handsfree – це дуже актуальна функція для автомобілістів, для спілкування та комунікації, для групових спортивних тренувань та багато іншого.

Хороша вологостійкість та захист від ударів.

Прослуховування музики біля басейну, у душі чи під дощем стало доступним кожному меломанові. Сучасні колонки можуть оснащуватися певним ступенем вологозахисту для безпеки та довговічності пристрою. Перед покупкою портативної акустики необхідно уточнювати цю інформацію у менеджерів для максимального комфорту від використання.

Захист від ударів, падінь та механічних пошкоджень також враховується у якісних моделях портативних колонок. Колонки Gelius можна брати в походи та гори. Ударостійкість корпусу обумовлена ​​міцним пластиком, включаючи металеві захисні пластини.

До деяких моделей портативних пристроїв можуть йти в комплекті спеціальні карабіни для кріплення колонки до рюкзака або велосипеда.

Колонки Gelius: критерії вибору та вартості

На сайті бренду Gelius представлений великий вибір якісних моделей бездротових колонок за приємними цінами для кожного. Для розуміння вартості певної моделі пристрою достатньо вибрати в каталозі потрібний розділ товарів та розглянути варіанти пристроїв.

Де купити найкращі бездротові колонки в Україні?

Придбати портативні колонки, TWS навушники, повербанки та інші продукти з категорії розумних гаджетів можна онлайн в інтернет-магазині Gelius. Оформити замовлення та проконсультуватися також можна за номерами телефонів кол центру, вказаних на сторінці бренду.

Відправка діє по всіх містах та областях країни (Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Дніпро, Київ тощо) до будь-якого відділення Нової пошти. Доставка здійснюється від 1 до 3 днів із моменту підтвердження замовлення.