Статті

Огляд корисних функцій смарт годинника Amazwatch GT2 Lite

Меню

Сучасні розумні годинники - це незамінні наручні аксесуари для кожного, хто стежить за своїм здоров'ям, активністю протягом дня та за спортивними показниками. Наручний девайс на сьогоднішній день став корисним та цінним помічником для вирішення завдань багатьох користувачів.

Принцип роботи смарт годинника

Кожна модель сучасного покоління смарт аксесуарів володіє сучасними технологіями GPS, Bluetooth, а також WI-FI. Наявність зовнішніх та вбудованих сенсорних датчиків дозволяють збирати та накопичувати вихідні дані, що дозволяють відображати необхідну інформацію на екрані смарт гаджета.

Розумний наручний годинник може швидко синхронізуватися зі смартфоном за допомогою спеціальних мобільних додатків. Деякі моделі можуть мати слот, в якому розміщується SIM-картка. Такі пристрої функціонують як самостійні девайси з можливостями приймати вхідні дзвінки та різні сповіщення. У каталозі товарів з категорії дитячих смарт годинників від бренду Gelius можна знайти цікаві моделі зі слотом для сім-карти та багатим функціоналом.

Розумні годинники: для чого і кому вони потрібні?

Враховуючи сучасність та інноваційність наручних смарт гаджетів, їх багатофункціональність дозволить користувачам відстежувати не лише час, а й показники здоров'я, рівень активності та якість способу життя.

Дизайнери та виробники розробляють привабливі аксесуари з насиченим інтерфейсом та можливістю встановлювати будь-які фотографії на дисплеї годинника.

Український бренд Gelius регулярно надає асортименти стильних новинок Smart Watches для дітей, підлітків і дорослих.

Amazwatch GT2 Lite - досконала модель розумного годинника

Багатофункціональність є ключовим фактором при виборі смарт годинника. Gelius представив універсальний пристрій - Amazwatch GT2 Lite у трьох приємних кольорах (золотий, чорний та рожевий). Розумний девайс сподобається та підійде будь-якій категорії користувачів (дівчата, підлітки, чоловіки тощо).

Amazwatch GT2 Lite - це гаджет, роботи якого буде достатньо на цілий тиждень, а передбачений ступінь захисту від води або пилу дозволить користувачам спокійно мити руки, не турбуючись про попадання вологи в пристрій. Для любителів різноманітності цікавих речей розробники внесли можливість міняти екрани, кількість яких у меню програми – перевищує сотню.

Огляд корисних функцій смарт аксесуара Amazwatch GT2 Lite

Основні функції Amazwatch GT2 Lite

Завдяки основним потребам та побажанням користувачів, бренд Gelius вніс усі необхідні можливості у пристрій, які роблять його максимально корисним:

  • Синхронізація передачі даних з мобільного телефону через універсальну програму Da Fit. У програмі можна здійснити налаштування всіх необхідних параметрів активності та оповіщення.
  • Повідомлення на смарт вотч про дзвінки (з можливістю скинути або прийняти вхідний виклик), SMS, оповіщення з соцмереж та обраних месенджерів.
  • Функція контролю за фізичною активністю з вибором зручних режимів для занять спортом, можливість моніторингу за якістю фаз сну, підрахунок пройдених кроків, вимірювання пульсу у спокійному положенні та під час тренувань, дані про спалені калорії тощо.
  • Функція визначення розташування користувача за допомогою GPS датчика, який може зберігати дані про пройдену дистанцію або пробіжку. Інформація відображається у програмі.
  • Керування музикою з режимами перемикання треків та регулювання потрібної гучності.
  • Наявність будильника, таймера та секундоміра. Годинник завжди нагадає про розминку та необхідний рух протягом робочого дня, що також можна налаштувати у програмі Da Fit.

HD-екран годинника Amazwatch GT2 Lite має високу контрастність і велику колірну гамму. Матеріал повнокольорового дисплея - TFT з розмірами: 1.7 дюйми з розширеннями 240*280. Ці параметри надають чудову якість передачі зображення.

Нова модель наручного смарт аксесуара має різні режими для спортивних тренувань в спортзалі, на природі або в домашніх умовах. Виробником були додані режими: пробіжки, плавання, ходьби, стрибків на скакалці, велосипедної поїздки, футбольних, баскетбольних занять тощо. Всі режими активації проводять аналіз отриманих даних для якісних результатів користувачів.

Оптичний датчик відстежує ритмічність і частоту серцебиття у спокійних та активних станах організму.

Акумуляторна батарея смарт пристрою має ємність – 190 мАг. Цього цілком вистачає для тижневого користування без підключення до зарядного пристрою. Без активного використання смарт гаджета його автономної роботи вистачатиме на 20 днів.

Огляд корисних функцій смарт аксесуара Amazwatch GT2 Lite

Рекомендації для вибору Smart Watches

Перед покупкою наручних смарт девайсів слід звертати увагу на ключові характеристики моделі, призначення пристрою та особисті потреби. Визначення в цих питаннях дозволяє вибрати той самий гаджет і зробити його своїм кращим помічником.

Основні критерії вибору смарт годинника:

  • За зовнішнім виглядом пристрою: матеріалу корпусу і конструкції.
    Дизайн моделі має важливе значення, тому що має подобатися користувачеві зовнішнім виглядом та стилем.
  • За інтерфейсом та начинкою.
  • За функціональністю, автономністю та продуктивністю смарт аксесуара.
    Функціональні можливості смарт годинника повинні відповідати вимогам і побажанням користувача, це важливо, так як набір функцій є ключовим фактором, що визначає сенс покупки.
  • За грошовим бюджетом.

Де купити смарт годинник від Gelius в Україні?

Вибрати та придбати представлені моделі смарт годинників від українського бренду, а також повербанки, навушники, зарядні пристрої та інші смарт гаджети можна в офіційному інтернет-магазині онлайн. Також оформити замовлення та отримати консультацію наших спеціалістів можна за телефонними номерами контактного центру.

Доставка підтверджених замовлень здійснюється через Нову пошту по всій Україні (Львів, Одеса, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Київ та інші). Сплатити посилку можна банківською карткою через платіжні системи або при отриманні на обраному відділенні НП.