Статті

Оригінальний тренд 2020 року: сумка-бронежилет

Меню

Новим трендом цього року серед стильних аксесуарів для зберігання особистих речей можна назвати - сумку, що нагадує бронежилет. Ідея, що поєднує в собі стиль і повноцінний комфорт, перетворилася на оригінальний вигляд нагрудної сумки.

Тактична сумка, представлена ​​в нестандартному форматі, має безліч відділень та кишень для збереження цінних речей, з надійними ременями та липучками. Така сумка має дуже привабливий зовнішній вигляд, підходить під різний стиль сучасного одягу, додаючи яскравого акценту образу.

Незвичайна нагрудна сумка дивує не лише своєю оригінальністю, але і є максимально практичною. Безліч корисних відділень та кишень – відмінно розміщують усередині ключі, смартфон, повербанк та інші смарт гаджети. Сумка завжди розташовується надійно на грудній зоні, що дозволяє не турбуватися про збереження речей усередині неї. Такий варіант сумки відмінно підійде для транспортування документів, а також пересування насиченими вулицями міста та у транспорті.

Зовнішній дизайн та матеріал

Український бренд випустив модний аксесуар в універсальних кольорах, матеріал якого є досить щільним. Таку сумку користувач може носити на будь-якому верхньому одязі (куртка, светр або футболка). Gelius Pro Wallaby Bag – аксесуар для речей нагрудного типу, тканина якого виготовлена ​​з нейлону високої міцності.

Дана модель від українського бренду, крім свого привабливого дизайну, розрахована на тривале використання та зручність за доступною ціною.

Модель сумки рівномірно розподіляє вагу речей, що переносяться, при цьому руки не зайняті лямками, як у звичайних сумках. Таке рішення відмінно підходить для активного проведення часу та спортивних тренувань.

Головні особливості сумки-бронежилету

  • Gelius Pro Wallaby Bag – високоміцний аксесуар, стійкий до пошкоджень та подряпин.
  • Сумка Gelius буде цікава всім, хто любить тренуватися в приміщенні та на вулиці, для поїздок на велосипеді та пробіжок, включаючи марафони, прості прогулянки та подорожі.
  • Аксесуар, що поєднується в собі стиль і практичність, має дві лямки з можливістю регулювання. У цьому верхній одяг не має значення, оскільки сумку можна легко відрегулювати під вимоги користувача.
  • Наявність двох продуманих кишень із блискавками досить великих розмірів, а також відділення для бездротових навушників. У великій кишені можна легко помістити зарядку, зв'язку ключів та гаманець. Маленька кишеня розрахована на місткість смартфона або повербанку.
  • Продумані світловідбиваючі смужки на задній частині сумки, що розташовується на спині. Це чудове рішення для забезпечення захисту та безпеки пересування у вечірню пору доби, коли користувач може вийти на пробіжку або їхати на вело або електротранспорті.
  • Об'єм та місткість сумки-кроссбоді від Gelius нагадує безліч поясних сумок або барсеток, які дуже практичні у використанні велосипедистами. Основна відмінність такої сумки від інших – у оригінальній формі. Це чудова альтернатива поясним барсеткам у більш унікальному форматі.

Оригінальний тренд 2020 року: сумка-бронежилет

Зручність полягає в тому, що якщо, наприклад, розмістити «бананку» для пересування на велосипедному транспорті, вона може чіпляти ноги користувача і заважати крутити педалі. У разі розміщення поясної сумки на спині – у спеку це рішення доставить некомфортні відчуття.

Аксесуар від Gelius представлений у двох кольорах – чорному та білому. Також на офіційній сторінці бренду можна знайти інші цікаві пропозиції – стильні рюкзаки та сумки-трансформери.

Де можна купити сумку Gelius в Україні?

Вся продукція Gelius представлена ​​в інтернет-магазині, в якому можна оформити замовлення на нагрудну сумку та різноманітні смарт девайси: портативні колонки, розумні годинники та багато іншого.

Замовити товар, що сподобався, можна онлайн або за вказаними телефонними номерами. Доставка здійснюється за графіком Нової пошти – протягом одного-трьох днів по всім регіонам України (Запоріжжя, Харків, Київ, Одеса, Львів, Харків, Дніпро тощо).

Підсумок

Гарні аксесуари, які ще й практичні у постійному використанні – це незамінні речі для будь-якої сучасної людини. Заняття спортом, пересування по місту або на природі, подорожі та дальні поїздки завжди повинні бути наповнені комфортом.