Статті

Смарт гаджети для відпустки

Меню

Літо – це час для обов'язкової відпустки та яскравого відпочинку. Щоб зробити його незабутнім та корисним, важливо обрати напрямок, маршрути, а також необхідні речі, які стануть у нагоді у будь-який момент.

Відпустка, поїздки на вихідні, турпоходи чи канікули обов'язково мають запам'ятовуватися контрастними фотографіями. Для таких цілей навряд чи хтось забуде свій смартфон.

Крім мобільного телефону існують також дуже корисні смарт девайси для подорожей та поїздок. Призначення таких пристроїв - зробити будь-яку дорогу приємною, легкою та практичною.

Розумні гаджети для відпустки

Настання літа надихає на захоплюючі поїздки, веселощі та розширення кругозору. Для будь-яких подорожей потрібні спеціальні атрибути, які стануть практичними помічниками у будь-якій ситуації.

Зібрати рюкзак, взяти із собою смартфон, Power Bank для підтримки зв'язку, бездротові навушники для максимального розслаблення, портативну Bluetooth колонку для пляжних вечірок, зарядні пристрої для електронних девайсів та FM трансмітер для поїздок на автомобілі. Всі ці практичні речі не займають багато місця та здатні порадувати своїх власників у відпустці ще більше.

Повербанк для подорожей

Смартфони та планшети – це пристрої, без яких неможливо працювати, вчитися чи відпочивати. Вони, як і всі портативні пристрої, вимагають своєчасної підзарядки. Подорожі в інші міста та країни неможливо провести без такого помічника, як смартфон, адже саме з його допомогою можна зорієнтуватися у будь-якій незнайомій місцевості, отримати необхідну інформацію про будь-що та продумати всі маршрути.

Для підтримки заряду акумуляторної батареї телефону необхідно обов'язково купити повербанк у дорогу. Портативний зарядний пристрій протягом десяти хвилин підзарядить телефон і дозволить користуватися ним у будь-який момент.

Бренд Gelius пропонує стильний зовнішній акумулятор для подорожей - Gelius Pro RDM, який забезпечує постійний зв'язок у тривалих поїздках, на відпочинку та у місцях, де немає розетки.

Представлений повербанк розрахований на живлення будь-яких сучасних аксесуарів. Місткості на 20000 мАч буде достатньо для заряджання кількох пристроїв одночасно.

Смарт гаджети для відпустки

Навушники для поїздок

Подорожі з добіркою улюблених музичних треків – це одна з обов'язкових умов для гармонійної відпустки меломанів. Бездротові навушники MaxBuds від Gelius стануть незамінним пристроєм у дорозі.

Аксесуар здатний повторювати форму раковини вух, що надає приємне використання у будь-яких умовах без дискомфортних відчуттів. Девайс має чудову якість звучання музики, завдяки технології HD відтворення аудіофайлів. З таким пристроєм користувач отримує чистий та якісний звук улюблених композицій без стороннього шуму, звуку чи шарудіння.

Зарядний кейс забезпечить користувачеві відмінну автономність, що дозволить використовувати аксесуар протягом п'яти годин безперебійної роботи.

Смарт гаджети для відпустки

Портативна колонка для пляжного відпочинку

Колонки для відтворення музики чудово підходять як для робочої обстановки, так і для веселого відпочинку на пляжі, в лісі, біля басейну або в будь-якому іншому місці. Одним з яскравих і потужних пропозицій від бренду Gelius став Bluetoorh девайс - Gelius Pro BoomBox S.

Цей пристрій має високий рівень автономної роботи та вологозахисту. Широкий функціонал можливостей симпатичного гаджета дозволить його власникам у будь-якому місці насолодитися музикою, чистотою звуку, гучністю та крутими басами протягом 8 годин використання.

Смарт гаджети для відпустки

Мережева зарядка для смартфона

Збираючись у будь-які поїздки, у відпустку або на уїк-енд, важливо залишати місце в сумці або рюкзаку для зарядного пристрою. Компактність та легкість заряджання надає можливість її використовувати в будь-якому місці, де є розетка.

Для стабільної роботи планшетів, смартфонів або фотоапаратів важливо завжди мати при собі надійний зарядний аксесуар із відповідним USB кабелем.

Gelius Pro X-Duo – це зарядка з підтримкою високошвидкісного режиму живлення, що дозволяє одночасно заряджати кілька гаджетів від мережі. Блок виконаний з підвищеним захистом від негативних впливів на акумуляторні батареї смарт пристроїв.

X-Duo має підтримку швидкої зарядки (Quick Charge - 3.0) від виходу USB, а також Type-C з функцією Power Delivery.

Смарт гаджети для відпустки

FM модулятор у дорогу

Для поїздок у подорожі на автомобілі незамінним та корисним аксесуаром стане – Gelius Pro RGB-QC. ФМ трансмітер є пристроєм для програвання музики з мобільного телефону, карти пам'яті або флешки.

FM модулятор Gelius підключається через автомобільний прикурювач і налаштовується на хвилю радіостанції, яка повинна співпадати з вибраною хвилею на автомагнітолі та з'єднуватися через Bluetooth підключення до мобільного телефону.

Використання цього пристрою у відпустці дозволить слухати улюблені пісні зі смартфона, слухати аудіоподкасти та книги, а також вивчати іноземні мови прямо за кермом.

Смарт гаджети для відпустки

Висновок

Мобільна техніка та смарт гаджети дозволяють значно спростити життя користувачам у відпустці. Проте першочерговим завданням кожного має бути вибір напряму відпочинку, який підходить кожному індивідуально.

Важливо пам'ятати, що місією будь-якої відпустки є максимальне розслаблення, відновлення, користь та задоволення від відпочинку.