Соц активність Gelius

Підтримка в зоні АТО

Свята завершилися та настали будні з щоденними викликами для громадських організацій, які допомагають дітям і дорослим в зоні АТО.

У зв'язку з ситуацією, що склалася на контрольно-пропускних пунктах, команда Gelius передала в якості допомоги для ГО "Проліска" пульсоксиметри та безконтактний термометр.

Гуманітарна місія цієї організації реалізує проєкти різносторонньої допомоги вздовж усієї лінії розмежування, а також в сірій зоні - людям, які опинилися в складній ситуації та потребують допомоги.

Особливо складно доводиться сім'ям з маленькими дітьми та літнім людям. Для них, в першу чергу, ми передали в допомогу медичну продукцію та подарунки для дітей. Селища в сірій зоні знаходяться досить далеко від обласних пунктів.

Завдяки пульсоксиметрам можна самостійно контролювати стан здоров'я та вчасно звернутися за кваліфікованою медичною допомогою, що особливо важливо для людей похилого віку та людей з хронічними захворюваннями. У свою чергу, безконтактний термометр дозволяє безпечно, точно, швидко і комфортно вимірювати температуру тіла людей, які перетинають КПВВ "Станиця Луганська", і виявляти хворих.

Ми щиро дякуємо громадським організаціям, які доставляють допомогу людям, яким це життєво необхідно. Сподіваємося та віримо, що ситуація зміниться на краще. Раді, що можемо бути корисними і допомогти іншим.

Підтримка в зоні АТО