Статті

Практичний повербанк на всі випадки життя

Меню

Смартфони, навушники, розумні годинники та інші смарт гаджети потребують своєчасної зарядки для їх подальшого використання. Іноді трапляється так, що рано вранці перед роботою або навчанням не вистачає часу підзарядити всі пристрої. На сьогоднішній день з такої ситуації є зручний вихід – наявність повербанку, який можна використовувати у будь-який час та в будь-якому місці.

Покупка Power Bank – це відмінне рішення для сучасних користувачів з активним способом життя. Для переміщення містом протягом дня буде цілком достатньо портативного зарядного пристрою з ємністю 10000 мАг. Така ємність буде своєрідним резервом для живлення смартфона та всіх девайсів, які потребують підзарядки.

Практичний повербанк на всі випадки життя

Український бренд Gelius представляє продуктивний та практичний портативний зарядний пристрій для регулярного використання - Gelius Pro RDM з ємністю батареї 10000 мАг. Гаджет розрахований на забезпечення підтримки стабільності зв'язку у подорожах, відрядженнях, на відпочинку та у місцях, де відсутні джерела мережевого живлення.

Однією з ключових переваг даного ПЗУ є - його повна сумісність з будь-якими сучасними девайсами, завдяки продуманим роз'ємам Micro USB і Type-C.

Заявлена ємність дозволить заряджати одразу декілька пристроїв протягом дня з правильним розподілом енергії та стабільною працездатністю.

Практичний повербанк на всі випадки життя

Дизайн та конструкція

Модель представленого повербанку від Gelius має стриманий, мінімалістичний вигляд. Корпус пристрою виготовлений із високоякісного пластику. Gelius Pro RDM не вислизає з рук і приємний на дотик.

Зовнішній акумулятор дуже зручний для постійного транспортування в поїздках, тому що має невеликі розміри - 130*65*12 мм і легку вагу - лише 214 г. Такі параметри дозволяють без проблем розміщувати ПЗП у невеликих сумках, автомобільних бардачках або у кишені куртки.

Основні параметри Power Bank від Gelius

До особливостей представленого девайса належать такі:

  • Тип акумуляторної батареї – літій-полімер.
  • Місткість АКБ - 10000 мАг.
  • Передбачений захист від перепадів напруги/коротких замикань.
  • Вихідний струм – 2А.
  • Гарантія якості – 12 місяців.

Де купити повербанки від українського бренду в Україні?

Купити повербанк Gelius Pro RDM, а також інші моделі зовнішніх акумуляторів, навушники, зарядні пристрої та смарт гаджети можна в нашому інтернет-магазині онлайн. Також оформити замовлення можна за допомогою оператора за телефонами контактного центру Gelius.

Після оформлення всі замовлення надсилаються на обране відділення Нової пошти по всім містам України (Львів, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Київ, Харків і так далі). Оплата покупки може бути при отриманні, на банківську картку або через платіжні онлайн системи. Доставка посилок здійснюється до трьох днів.