Акції та розіграші

Розіграш геймпада для телефону Gelius Pro Conqueror

Gelius Pro Conqueror - це бездротовий геймпад нового покоління, який дозволить зануритися в улюблені ігри на своєму смартфоні з максимальним рівнем комфорту.

Смартфон фіксується у надійному розсувному механізмі з каркасом у вигляді металевої пластини. Набір клавіш можна назвати максимальним. Зверху знаходяться тригери L1, L2 та R1, R2. По обидва боки встановлені спеціальні стіки, а також, звичний для контролерів, набір кнопок. Хід у них дуже приємний: натискання відбувається з характерним клацанням, кнопки довільно не бовтаються.

Те саме стосується і самих стиків: вони рухаються з легким опором, не хрумтять і не люфтять. Чутливість кожної кнопки не викликає нарікань. До речі, заглушка, через яку можна підключити зарядний кабель смартфона, має лише один тригер згори.

Крім цього, є спеціальні клавіші: «Додому», «Старт», «Вибір» та «Turbo». Також на спинку корпусу винесено кнопку для від'єднання модулів: потрібно просто натиснути на неї і зняти модуль, потягнувши вниз.

Для повноцінної роботи у всіх режимах рекомендується завантажити та встановити мобільний додаток ShootingPlus V3. Воно поширюється на безкоштовній основі, доступне для Android та iOS у фірмових магазинах.

Розіграш геймпада для телефону Gelius Pro Conqueror

Геймпад Gelius Pro Conqueror буде розіграний серед наших передплатників. Переможця буде обрано серед коментарів, тому не забувайте їх залишати. Результати розіграшу буде оголошено 16 вересня в огляді нового цікавого смарт гаджета.

Умови розіграшу Gelius Pro Conqueror

Для участі у розіграші необхідно виконати кілька простих кроків:

  1. Підписатися на наші майданчики: Instagram, Facebook та YouTube.
  2. Залишити оригінальний коментар по відео.

У розіграші беруть участь коментарі, залишені до 15 вересня 2021 року включно. З 16 вересня 2021 року після 00:01 коментарі в розіграші не беруть участі. Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки під відео та беріть участь у розіграші.

Бажаємо удачі всім учасникам!

Підписуйтесь на YouTube канал бренду Gelius, залишайте коментарі, серед яких ми й оберемо переможця!