Акції та розіграші

Розіграш підлогових ваг Gelius Pro Index Pro

Розумні ваги – це пристрій, який має бути у кожному будинку. Gelius Index Pro є сучасним і універсальним гаджетом для зважування. Дана модель дає максимально детальну оцінку стану та складу організму людини.

Окрім основного вимірювання ваги, Gelius Index Pro аналізують ще 14 корисних параметрів, доступних на великому дисплеї пристрою: BMI, жир, вага тіла без жиру, підшкірний жир, частота серцевих скорочень, індекс серця, вісцеральний жир, вода в організмі, скелетні м'язи, м'язова маса, кісткова маса, білок, BMR та вік тіла.

Це набагато більше, ніж може бути в інших моделях смарт ваг. І зауважте, що пристрій рахує навіть частоту серцевих скорочень. Така функція не є зайвою, особливо для потреб регулярного відстеження пульсу. Параметр індексу серця є не менш цікавою та корисною функцією, що відображає стан серцевого насосу та серця.

Також ваги здатні відобразити відповідність маси людини до її зростання. Це надає розуміння про те, чи є вона нормальною, недостатньою чи надлишковою.

Разом з іншими 14 значеннями можна побачити дуже детальну картину складу організму. Знаючи її, стає набагато легше коригувати харчування, спосіб життя і навіть контролювати перебіг деяких захворювань. Якщо ви набрали вагу або схудли, то смарт ваги чітко покажуть причину, наприклад, зміни жирової або м'язової тканини. Більше не доведеться гадати, що спричинило стрибок у вазі – заняття у спортзалі чи надмірне споживання капучино.

Умови розіграшу Gelius Pro Index Pro

Для участі у конкурсі достатньо виконати кілька простих кроків:

  1. Підписатися на соціальні мережі бренду Gelius: Instagram, Facebook та YouTube.
  2. Залишити під відео оригінальний коментар.

У розіграші беруть участь коментарі, залишені до 25 серпня 2021 року включно. Переможця буде обрано рандомно та оголошено у наступному відео огляді.

Бажаємо удачі всім учасникам! Результати конкурсу будуть готові вже через тиждень!