Статті

Найкращі бездротові навушники від українського бренду

Меню

Бренд Gelius продовжує дивувати своїх користувачів якісними новинками за приємними цінами. Навушники для прослуховування музики - це всім добре знайомий девайс, який вже давно має приголомшливий попит. З появою бездротових моделей більшість сучасних людей оцінили їхню зручність на практиці.

Нові, вдосконалені моделі мобільних аксесуарів від українського бренду вже встигли пройти низку тестів серед виробників, співробітників компанії та серед клієнтів.

Найкращі бездротові навушники від українського бренду

Рейтинг найкращих моделей бездротових навушників

Стильний аксесуар Gelius Pro BlackDots

Стильні навушники Gelius Pro BlackDots мають просте та приємне управління, оригінальний зовнішній вигляд та максимальну легкість, виражену у вазі кожного аксесуара – 4 грами. Крім того, їх можна використовувати для прослуховування композицій як разом, так і окремо. У зарядному боксі продуманий яскравий LED дисплей, що дозволяє визначати рівень заряду акумуляторної батареї пристрою.

Даний гаджет дуже привабливий, чудово справляється зі своїми завданнями та успішно працює з усіма смартфонами. Девайс представлений у чорному та білому кольорі.

Технологічні навушники Gelius MaxBuds

Сучасний аксесуар від українського бренду має надзвичайно чисте звучання, активне шумозаглушення та високу продуктивність. Крім того, пристрій має функцію бездротової зарядки з Qi – кейс буде заряджений протягом 1 години та 30 хвилин. Відмінна автономність забезпечує активне користування на п'ять годин без перерв.

Купити MaxBuds від Gelius можна у білому або чорному кольорі.

Бездротова модель Airdots One

TWS навушники від Gelius мають гарне шумозаглушення і приємне сенсорне управління. Представлена ​​модель дуже ергономічна, швидко підключається до мобільного телефону, завдяки версії Bluetooth - 5.3. Девайс має симпатичний дизайн та довго працює: у режимі телефонної розмови можна спілкуватися 4 години, після чого пристрій заряджається протягом 90 хвилин.

Найкращі бездротові навушники від українського бренду

Де купити Bluetooth / TWS навушники в Україні?

Придбати бездротові аксесуари, смарт годинники, портативні колонки, а також повербанки можна на сайті онлайн, відправивши товар у кошик. Оформити замовлення можна також з допомогою операторів контактного центру за телефонами, вказаними на головній сторінці українського бренду.

Ми працюємо зі службою "Нова пошта" та надсилаємо підтверджені замовлення на будь-яке зручне відділення по Україні (Львів, Харків, Дніпро, Київ, Запоріжжя, Одеса тощо). Доставка товарів можлива протягом трьох днів.