Статті

Переваги та недоліки силіконових чохлів

Меню

Одні з найпопулярніших чохлів серед сучасних користувачів – силіконові моделі. Відомість та поширеність такого типу аксесуарів для мобільних телефонів обумовлені доступною ціною та певним набором корисних якостей.

Основним завданням будь-яких чохлів - є захист смартфона від зовнішніх впливів при щоденному використанні. До цього відносяться подряпини різного ступеня, відколи, а також тріщини. Щоб уникнути цих проблем, можна просто купити симпатичний чохол.

Переваги силіконових чохлів

До суттєвих плюсів силіконових аксесуарів для захисту мобільних телефонів належать:

  • Недорога вартість, яка доступна будь-якому користувачеві смартфона.
  • Достатній захист та надійність від характерних ушкоджень.
  • Легка вага (в середньому – 10 г).
  • Тонкість (середня товщина – 0.3 мм).
  • Гнучкість для легкого встановлення на смартфоні та наступної заміни на новий чохол.
  • Захист задньої частини корпусу та бічних граней пристрою.
  • Зручність розташування смартфона з чохлом у руці (оскільки силіконові аксесуари не збільшують габаритність гаджета).

Особливістю силіконових аксесуарів є стандартна вимога – внутрішнє покриття точковою сіткою (для правильної фіксації пристрою у чохлі, без прилипання).

Переваги та недоліки силіконових чохлів

Недоліки силіконових моделей чохлів

Як правило, чохли такого формату здатні забезпечити достатній захист від ударів, подряпин або сколів. Захист поширюється на корпус девайса при падіннях та ковзаннях. Силіконові чохли мають масу позитивних якостей, крім яких є деякі нюанси:

  • Товщина силіконових аксесуарів має середню класифікацію захисту.
  • Такі чохли через деякий час можуть неминуче тускніти.

Де купити чохли для мобільного телефону в Україні?

Придбати мобільні аксесуари для смартфонів, а також акумулятори, мережні зарядні пристрої, повербанки та багато іншого можна на сайті офіційного бренду Gelius. Оформлення замовлення може бути онлайн через кошик або за допомогою спеціалістів контактного центру.

Підтверджені замовлення доставляються через службу "Нова пошта" від 1 до 3 днів по всій Україні (Запоріжжя, Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Львів тощо).

Висновок

Інформація вище підтверджує, що силіконові чохли мають плюси та мінуси. Проте такі мінуси не є настільки значними завдяки доступній ціні та різноманітності цікавих варіантів. Будь-які аксесуари для смартфона призначені, насамперед, для його захисту. І, як показує практичний досвід, краще такий захист забезпечити для збереження пристрою в хорошому стані.